Hit åker du i april

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: ingelam, medlem sedan 2008
Tulpaner och gatufest i Holland, en värmande vårsol på Mallorca eller ett riktigt lågt pund. Vi vet vilka resmål du vill besöka i april – här listar vi fem heta i Europa och världen.

1. Amsterdam

På våren står Holland i blom och när vi firar Valborgsmässoafton kontrar holländarna genom att fira drottningens födelsedag med en rejäl fest. Queens Day går av stapeln den 30 april och avslutar månaden med en gatufest som heter duga!

Hitta flyget till Amsterdam.
Boka hotellet i tid för Queens Day.
Här hittar du allt om Amsterdam – resor och inspiration.

2. Bali

I april drar turistsäsongen igång på Bali och det är ett perfekt tillfälle att besöka ön. Här kan du njuta av sandstränder och surfing, spännande kultur och vacker natur. Dessutom är Bali en mycket prisvärd destination där du får mycket för pengarna.

Hittta flyget till Bali.
Sök och jämför hotellpriser.
Resor och inspiration – allt om Bali på ett ställe.

3. Thailand

I Thailand däremot närmar sig högsäsongen sitt slut, även om resenärer kommer till Thailand året om. Den 13-15 april firas det thailändska nyåret med en stor gautfest, tillika vattenkrig. Under festligheterna är det är tillåtet att kasta vattenballonger eller spruta med vattenpistol på precis vem som helst.

Hitta flyget till Thailand.
Boka in boendet här.
Allt om Thailand på ett ställe – hitta resan här.

4. Palma de Mallorca

Palma de Mallorca är en weekendstad med klass och det finns många trevliga restauranger och hotell att välja bland. Ett besök i april innebär ofta härliga temperaturer kring 20 grader på dagarna. Palma de Mallorca är ett perfekt alternativ för dig som vill käka goda tapas och dricka god cava. Restaurang Tristán i Puerto Portals utanför Palma de Mallorca har två stjärnor i Michelin-guiden och utsikt över hamnen och havet.

Hitta flyget till Mallorca.
Sök och jämför hotellpriser här.
Här hittar du både resor och inspiration om Mallorca.

5. London

London är alltid en populär weekendstad och när kan det passa bättre med ett besök än under våren? Dessutom är pundet riktigt lågt just nu vilket gör att du får mycket för pengarna. Utbudet i London är alltid stort, lite av det som finns att välja på i april är bland annat London Marathon den 25 april och den alternativa modeveckan på Old Spitafields Market mellan den 19-23 april.

Hitta flyget till London.
Kolla in olika hotellalternativ.
Surfa in på den stora samlingssidan för London.

Hitta ditt flyg

Hitta ditt hotell

Ingenting som passade? Fler förslag här. Inspireras av bilder från forumet:AmsterdamBaliThailandPalma de MallorcaLondon