Hetast just nu

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Så här års är det många som börjar planera sommarens semesterveckor. Här är de mest sökta länderna under sista månaden.

Både jul och påsk är överstökat och nu är det många som längtar till sommaren på allvar. Det bläddras i kalendrar och planeras semesterveckor för fullt.

För att ge dig lite inspiration har vi nu plockat fram ett antal sköna paketerbjudanden för att få igång drömmarna och planeringen. Spanien är mest sökt följt av Thailand, Egypten, Grekland och Turkiet.

1. Spanien: Charter på Teneriffa, Puerto de la Cruz

En veckas charter i Puerto de la Cruz, på Teneriffa. Fint poolområde med en egen del för barnen, dessutom finns en damm med sköldpaddor och änder på det lummiga hotellområdet. Priset för en vecka startar på 6048 kronor per person med Apollo.
Läs mer om semester i Puerto de la Cruz här.

2. Thailand: Charternyhet på Koh Samet

Saikaew Beach Resort är ett nytt Blue Village Exotic i Thailand på Koh Samet. Ett perfekt val för familjen, då de största rummen rymmer fem personer. Dessutom äter alla barn under 13 år utan extra kostnad, när halvpension bokas hemifrån.
Läs mer om Fritidsresors Saikaew Beach Resort.

3. Egypten: Kairo, Alexandria och Nilenkryss

Getaway Travel har en 9-dagars rundresa som kombinerar Kario, Alexandria och Luxor. Under resans gång har du chansen att se pyramiderna i Giza, Sfinxen, Konungarnas dal och flera andra spännande sevärdheter. Dessutom får ni spendera tre nätter ombord på ett kryssningsfartyg på Nilen.
Pris från 17 500 kronor per person.
Upptäck de klassiska sevärdheterna med Getaway Travel.

4. Grekland: Femstjärnigt all-inclusive med badland

Nazar säger själva att detta är deras bästa all-inclusive på Kreta. På Fodele Beach finns inte bara femstjärnig lyx, men också öns största badland. Familjerum för upp till fem personer finns. Priser från 7900 kronor per vecka för en vuxen.
Femstjärnig badhotellslyx på Fodele Beach.

5. Turkiet: Se mer med en roadtrip

Enklare än så här kan knappast en bilsemester bli. Du hämtar hyrbilen på flygplatsen i Dalaman där du också får en karta med hotellen inprickade. Du besöker en rad mysiga byar och platser under din rundresa och avslutar i Içmeler. En vecka kan kosta från 6048 kronor per person.
Kolla in Fritidsresors färdiga biltur.

Här hittar du fler erbjudanden i olika kategorier.

Billig charter till populära resmål

Mer om länderna – resor och inspiration i massor

SpanienThailandEgyptenGreklandTurkiet