Här spökar det i höst

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Noors Slott
Lagom till Halloween lanseras möjligheten att söka spöktäta hotell, herrgårdar och slott runt om i Sverige. För den rädda finns också möjligheten att filtrera övernattningar på kategorin spökfritt.

Att det sägs spöka på gamla herrgårdar och slott är inte ovanligt. Det pratas om gardinstänger som ramlar ner och lokaler som möbleras om nattetid eller ljudet av osynliga steg. Är du intresserad av det övernaturliga och vill ha en stor chans att träffa spöken på din weekend? Nu kan du enkelt söka boende med hög spökfaktor.

På sajten Informus kan du söka boende och övernattningar och med ett enkelt klick väljer du spökhotell eller spökfritt. Många hotell och herrgårdar har även spännande spökhistorier publicerade för att öka spänningen ytterligare.

– Vi har stött på spökhistorier från många platser under alla år som vi arbetat med söktjänsten för boenden och konferens. Nu inför Halloween har vi kartlagt så många vi kunnat och som vi fått tillstånd att publicera, säger Mikael Bengtson, vd på Informus.

Gå till Informus sida och klicka i spöksymbolen om du törs…