Här bor du bäst på hotell i Miami

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Miami ligger i soliga delstaten Florida och erbjuder mycket för många. När du ska boka ett hotell i Miami är det bra att veta vilket område du vill bo i. Här finns hotell för alla smaker och prisklasser, de flesta hotell ligger nära vattnet.

Miami Beach

Miamis mest omtalade område. Här är det lite som en låtsasvärld. Allt ligger utmed den breda stranden och längst söderut är den mest hippa delen. Det är här alla trendiga hotell ligger, likaså är det här de hetaste barerna, restaurangerna och människorna hänger. Ju längre norrut du tar dig, desto fler familjehotell och barn som leker på stranden. Det finns alltså något för alla här. Härifrån är det också nära till Lincoln Road som har den trendigaste shoppingen och de bästa restaurangerna.
Sök hotell i Miami Beach

Coral Gables

Mysig stadsdel som ligger precis söder om Miami city. Här är miljön lite lugnare och stilen påminner lite om medelhavskusterna. Här finns goda möjligheter till shopping, restaurangbesök och golf. Golfbanan här är vida känd och har en hel del PGA-turneér.
Sök hotell i Coral Gables här.

Bal Harbour

Bal Harbour ligger längst upp på norra spetsen av Miami Beach. Området kallas för Miamis mest fashionabla stranddestination. Här finns massor av shopping, skönt strandliv, golfbanor, konst och lyxiga miljöer. Miamis riviera helt enkelt.
Sök hotell i lyxiga Bal Harbour här.

Coconut Grove

Området ligger cirka 4 kilometer söder om downtown. Den här stadsdelen är Miamis äldsta, från 1834. Tidigare var det hetaste området för hippies och bohemer. Idag är det mer fashionabelt men fortfarande populärt för många artister och konstnärer som gör att den bohemiska stilen behålls. Här finns köpcentrum och butiker med lyxig shopping och många fina restauranger.
Sök hotell i Coconut Grove.

Tips för dig som ska…

…På kryssning - Port of Miami

Kryssningarnas huvudstad, Port of Miami, det är här alla kryssningar utgår ifrån. Port of Miami ligger på Dodge Island, strax söder om Miami city. Här passar det bra att bo för dig som ska vidare ut i Karibien på ett kryssningsfartyg. Här i området finns flera hotell i olika prisklasser. Området har också bra kommunikation till Miami city.

…Resa med barn - Norra delen av Miami Beach

Miami Beach är perfekt för barnfamiljer. Ju längre norrut du tar dig ju bättre för barnfamiljer med anpassade hotell, mindre fest och många barn på stranden. Det är långgrunt och skön temperatur i havet vilket gör det perfekt för barn.

…Åka med kompisgänget och ha party - Södra delen av Miami Beach

Södra delen av Miami Beach är stranden för dig som vill ha livligt strandliv, fotomodeller, hippa hotell, heta barer och krogar. Här är det puls och mycket att upptäcka. Här är det inte ovanligt att det är drag i hotellbarerna och fester till sena nätterna.

Här kan du söka billiga flyg till Miami.
Har du något favorithotell eller område i Miami? Berätta gärna i en kommentar nedan.


Rekommenderade hotell i Miami

Om Miami Florida, USA

Miami är ett av världens mest populära resmål. Här finns fina stränder och ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen och sevärdheter. Upplev nattliv vid South Beach, konst vid Art Deco och utflykter till Key West och Everglades.
28°
Klimat i september
Utsikt över Miami från Virginia Key
1 / 28
Art Deco-hus längs Ocean Drive
2 / 28
Colony Hotel, Ocean Drive
5 / 28
Miami Beach tidigt på morgonen
8 / 28
Utsikt över Miami från Virginia Key
13 / 28
Miami Vice någon?
15 / 28
Lincoln Road Mall
18 / 28
Livvaktstorn i Art Deco-stil
20 / 28
Här bor mannen som uppfann Viagra
21 / 28
Kryssning från Miami!
24 / 28
Will Smith's hus i Miami
27 / 28