Här är vinterns hetaste charternyheter

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

I vinter är det flera nya paradis i charterkatalogen. Upplev spännande safari och strandliv i Kenya, sila sand mellan tårna på Barbados och dansa salsa på Kuba.

Upptäck nya stränder, nya palmer och nya smaker. Vinterns charter bjuder på nya spännande destinationer och gör det enkelt att uppleva fjärran exotiska paradis. Här är de hetaste av vinterns charternyheter.

Barfotalyx på Barbados

Barbados är en av de heta karibiska öarna. Här finns smekande långa sandstränder, fantastisk snorkling bland korallreven i Carlisle Bay och shopping och nöjen i huvudstaden Bridgetown. Från och med i vinter har Fritidsresor charter hit med direktflyg.

Hetta i St Lucia

Från och med 22 december så har Apollo resor till den karibiska pärlan St Lucia. Det här är en ö täckt av frodig regnskog och det är ett perfekt resmål för dig som inte bara vill sila sand mellan tårna. Här finns grymma möjligheter till hike och fantastisk dykning. I tillägg är det en perfekt paradisö med smekande mjuka stränder.

Safari och strandliv i Kenya

Afrika lockar med en härlig superkombo i vinter. Charterbolagen gör det enklare än någonsin att uppleva lyxen av safari. Möt lejon, bufflar, elefanter, gaseller, zebror, giraffer och antiloper. Solar och badar gör ni vid Mombasas vackra kust, eller lägger till en vecka på den sagolikt vackra ön Zanzibar. Apollo, Ving, Fritidsresor och Solresor har charter hit i vinter.

Kontraster på Kuba

Kuba finns sedan tidigare i Apollos utbud, men från och med i vinter har även Fritidsresor och Ving charter hit. Här finns paradisstränder, vacker landsbygd, vänliga människor, dans, musik och en speciell historia. Det finns mycket att se och göra på Kuba. Missa inte den lilla charmiga byn Viñales med sin röda jord, gröna tobaksfält och bulliga sockertoppsberg. Ett måste är också huvudstaden Havanna med sina slitna färgstarka hus, spännande politiska historia och coola 50-talsbilar.

Slående vackert på Dominikanska Republiken

Ett större sug efter Karibien har gjort att Ving ökat sitt utbud här, med resor hit i från november till april. Nytt för i vinter är Punta Cana på Dominikanska Republiken med tio nya hotell i två orter, samtliga på stranden och med all-inclusive. Punta Cana har milslånga vita, finkorniga stränder. Vill man shoppa är det bäst att bege sig till något av de shoppingcenter som finns längs kusten. Bayahibe är en liten fiskeby på östra sydkusten med den rätta känslan. Här finns fantastiska stränder och ett skönt lokalt kvällsliv med några barer och restauranger i hamnen.

Femstjärnigt i Förenade Arabemiraten

Apollo satsar på Förenade Arabemiraten i vinter. Här bor du femstjärnigt för en spottstyver och njuter av sol, bad och shopping av hög klass. Apollo har resor hit från och med augusti månad från Göteborg.

Charter till Barbados


Charter till Kuba


Charter till St Lucia


Charter till Förenade Arabemiraten

Charter till Dominikanska Republiken