Här är vinterns charternyheter

Maria
Medlem sedan 2007

Bild: Santos06
Foto: tolksele, medlem sedan 2006
Foto: mathilda86, medlem sedan 2007
De stora charterarrangörerna har redan lanserat vinterns långresor. Men för dig som mentalt precis har avslutat sommaren ger vi en liten repetition över några av vinterns charternyheter.

Resebolagen vill gärna ha oss att boka våra resor tidigt, därför släpper de sina säsongsnyheter långt i förväg. Med det kan vara svårt att ha koll på nästa års vinterresor när man är i full gång med att planera inför sommaren. Här ger vi en snabb repetition av några nyheter som sticker ut under vintersäsongen 09/10.

Kombinationsresor i Vietnam

Till vintern erbjuder Fritidsresor kombinationsresor till färgrika Ho Chi Minh-staden (tidigare Saigon) och den tropiska ön Phu Quoc i Vietnam.
Du väljer själv om du vill ha en kortare eller längre vistelse i Saigon. Vill du resa runt i Vietnam på egen hand finns också möjligheten att boka ett “First Stop-paket”. Då ingår flygresan från Sverige till Saigon tur och retur samt övernattning den första natten i Saigon.

Non stop-charter till ABC-öarna

ABC-öarna ligger några mil norr om Venezuela och tillhör Nederländerna. Öarna ligger utanför det karibiska orkanbältet och är därför förskonade från tropiska stormar. Solen skiner så gott som året runt och vattnet blir sällan kallare än 25 grader. Här är stränderna så vita och vattnet så turkost som det bara kan bli i Karibien. Till vintern finns både Aruba och Curaçao med på chartermenyn. Apollo erbjuder resor till Curaçao med reguljärflyg via Amsterdam. Ving är ensam i Sverige om att erbjuda non stop-flyg till Aruba.

Tre arabiska emirat

Vinternyheterna från Solresor inkluderar tre av de sju Förenade Arabemiraten. Du kan välja mellan familjvänliga Fujairah och Ras Al Khaimah eller arabernas motsvarighet till Las Vegas; världsmetropolen Dubai. Man kan även kombinera besök i de olika emiraten med utflykter som jeepsafari och grannemiraten Sharja och Ajman.


Hitta din charterresa här – jämför priser och hitta rätt hotell!Läs mer:
Fritidsresor
Apollo
Ving
Solresor