Här är hotellen du inte vill bo på

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Carter Hotel
Alla har vi olika krav på hur ett hotell ska se ut för att vi inte ska bli besvikna. En självklarhet kan ju tyckas vara att du ska kunna sova i en säng med rena lakan och att det ska finnas möjlighet att ta en varm dusch då och då.

Tyvärr så är det inte så. Vissa hotell lovar vitt och brett att de kan erbjuda både det ena och det andra, men när du checkar in är det en helt annan verklighet du möts av. Här har vi listat några hotell som du bör undvika eller i alla fall undersöka närmare innan du bokar. Vi har även listat hotellen med höga konsumentbetyg i samma stad, om du vill öka dina chanser till ett skönt hotellboende.

Carter Hotel, New York

Det här hotellet har legat högt på listorna bland världens sämsta hotell de senaste åren. Här klagar besökarna på råttor, kackerlackor, smutsiga sängkläder, otrevlig personal med mera. Den värsta chocken fick nog ändå paret som fann ett lik under sängen. Man kan gissa att städerskan inte dammsugit där på ett tag.


Bo här istället


Hans Brinker, Amsterdam

Smutsigt, snuskigt, lyhört och luktar illa. Så beskriver flera av hotellets före detta gäster det här boendet. Hotellet är dock ett av få i världen som på sin hemsida faktiskt skriver “ The Hotel has been proudly disappointing travellers for forty years” och “If all other hotels are fully-booked, you may like to consider a park bench or a room in the Hans Brinker”. Ärlighet varar längst, eller?


Bo här istället


Hotel Richard, Paris

Det här hotellet lockar sina gäster med centralt läge mitt i Paris. De som tycker att den beskrivningen räckt och sedan bokat en eller flera nätter här har blivit väldigt besvikna. Gäster som bott på hotellet berättar om vägglöss, brist på sängkläder och handdukar, obehaglig stank samt otrevlig personal. Många menar att detta är världens sämsta hotell. Här kan man inte ens säga att man får vad man betalar för.


Bo här istället


The Lonsdale Hotel, London

På hotellets hemsida kan man läsa om detta trevliga och familjevänliga boende med centralt läge i London. Verkligheten är en helt annan. Besökare berättar att de funnit blodstänk och andra kroppsvätskor på väggarna, injektionsnålar och använda kondomer under sängen och smutsiga underkläder i badkaret. Allt annat än familjevänligt alltså.


Bo här istället


Medena, Barcelona

Smutsiga sängkläder, kallvatten i duschen, stopp i avlopp, mat som inte gick att äta och otrevlig personal. Det här är bara några ord som beskriver detta hotell i Barcelona. Flera gäster skriver att de varnar andra från att bo på detta minst sagt otrevliga hotell. En kommentar var “Lägg hellre till en liten slant och få ett hotell som du faktiskt vill övernatta på”.


Bo här istället


Besök vårt hotellsök för att hitta bra och billiga hotell världen över.


Härliga weekenderbjudanden

Om New York New York, USA

Staden som aldrig sover - New York med Manhattan i spetsen är mångas favoritstad med en puls och ett utbud som slår det mesta. Central Park i mitten kantas av raka gator fyllda av skyskrapor med butiker, restauranger, företag och bostäder. Alla delar med sin charm och sitt utbud.
Nöjesliv
Konst
Kultur
Weekend
Storstad
Nattliv
Shopping
26°
Klimat i september
Empire State Building i solnedången
1 / 53
2 / 53
"Lilla huset" på taket ...
8 / 53
Top of the Rock
10 / 53
Looking out ...
11 / 53
Madison Squar Garden
13 / 53
Yankee Stadium
14 / 53
Mumsiga våfflor.
16 / 53
New York City Skyline
19 / 53
Damn Good Panncakes with Strawberries
20 / 53
Statue of LIberty
24 / 53
Julfint på Wall Street
26 / 53
Central Park Friendship by David Thornell
27 / 53
Empire State Buildning
30 / 53
Mamma Mia & TImes Square
35 / 53
Grand Central Terminal
36 / 53
Brandbil i New York
39 / 53
Flat Iron Building
42 / 53
Eden Garden, Union Square
43 / 53
"Seinfeld-restaurangen" (the Monks)
45 / 53
Högst upp på Empire State Building
48 / 53
Brooklyn Bridge
49 / 53