Här är höjdpunkterna från TUR-mässan

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Maria Egeland
Bild: Maria Egeland
Bild: Maria Egeland
Nu har vi haft någon dag på oss att smälta intrycken från årets stora resehändelse i Göteborg. Här sammanfattar vi godbitarna från mässan, som under helgen hade fler än 30 000 registrerade besök.

Det har varit en helg fullspäckad med reseberättelser och inspiration. På årets TUR-mässa fanns drygt 1700 företag och organisationer från 112 länder och regioner representerade. I Reseguidens monter blev det resetips under ledning av Joachim Vogel, mingel och det serverades en hel del kaffe.

Inspiration i Reseguidens monter

I Reseguidens monter bjöds det på tips, reseberättelser och inspiration. Dessutom kikade Reseguidens nya TV-ansikte Linda förbi och minglade under både lördag och söndag. En annan höjdpunkt var de små gästspelen av musikalartisten Peter Johansson som blir aktuell i höst med Queen-musikalen Champions of Rock.

Som ett forum fast på riktigt

Under helgen kunde mässbesökarna inte bara träffa Reseguidens personal utan också en rad medlemmar i montern.

– Det är otroligt roligt att kunna sätta ansikten till några av namnen i forumet och att få träffas i verkligheten, säger Maria Egeland, redaktör på plats under söndagen.

Medlemmarna som hjälpte till i montern bidrog med reseberättelser och svarade på frågor om sina favoritresmål, det bjöds på inspiration från Grekland, Thailand, Amsterdam och fotbollsresor i Europa.

– Vi har verkligen många beresta medlemmar på Reseguiden och det är väldigt inspirerande att få höra deras berättelser från scenen under ledning av Joachim Vogel, fortsätter Maria.

Dessutom fanns Turkiet-experten Kemal Yamanlar på plats för att berätta om den populära destinationen och Roy Ismael och Tony Rytterson från Reseguiden gav de bästa tipsen för att hitta en billigare resa.

Spana gärna in mingelbilderna från mässan här.

Göteborg Sverige

Söndagspromenad i Haga
2 / 32
En stad i vatten
7 / 32
Älvsborgsbron i solnedgång
8 / 32
Göteborgs Hamninlopp
9 / 32
Utsikt ger insikt
10 / 32
Jul på Liseberg
11 / 32
Bild tagen från Brännö brygga.
12 / 32
Västra hamnkanalen
13 / 32
saltholmen/solnedgång
17 / 32
Carnegie Sockerbruk
18 / 32
Gatenhielmska kulturreservatet i Majorna
20 / 32
Spårvagnen till Liseberg
23 / 32
Ingen jul utan ett besök på Lisebergs julmarknad
24 / 32
Alla goda ting är tre.
26 / 32
Kall vinterdag
28 / 32
Paddan Feskekörka Göteborg
30 / 32
Älvsborgs fästning sett från ovan
32 / 32
Populära resor från Göteborg till Göteborg