Här är Cyperns bästa hotell

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Familjevänligt, lyxigt eller party. Oavsett vad du söker så finns det riktigt bra boende på Cypern. Vi har valt ut de bästa hotellen för just din semester.

1. Exklusivt och barnvänligt

Columbia Beach Resort är ett av Cyperns mest exklusiva hotell. Hotellet ligger fint beläget på stranden och här finns ett bra poolområde med särskild barnpool. Barnen kan leka i den vackra trädgården. Det finns även lekplats och barnklubb i hotellets regi

Läs mer och boka här.

2. Poolparadis för barnen

Här på Sunwing Resort and Sandy bay kan barnen plaska fritt. På området finns sex pooler, varav är tre barnpooler. För saltare bad är det 100 meter till den barnvänliga stranden som också är perfekt för snorkling. På hotellet finns det numera all-inclusivemöjligheter.

Läs mer och boka här.

3. Partyhotellet i centrala Aiya Napa

Eligonia är ett välskött lägenhetshotell. Det är rymliga lägenheter av mellanklass med sällskapsrum med TV, bar och cafeteria. Det finns engrönskande trädgård med pool och poolbar, faciliteter som en tvättmaskin vid poolområdet som kan lånas mot avgift. Ligger i centrala Ayia Napa med stort utbud av nöjen, restauranger och shopping. Det är främst undomar som bor på hotellet under högsäsongen, alltså månaderna juni till augusti. Det är cirka 800 m till sandstranden Grecian Bay.

4. Med Cyperns största pool

Hotellet Olympic Lagoon Resort ligger precis utanför Aiya Napa med promenadavstånd till stranden. Hotellet har flera poolområden. En av dem, Blue lagoon pool, är en av Cyperns största med konstgjord strand och vattenfall, lazy river och Fishermans village-byggnaden som har en åldersgräns på 18 år.

Hitta billiga resor till Cypern här.

Cypern

30°
Klimat i september
25°
Badtemp i september
Utiskt mot Ayia Napa
1 / 21
Glasklart vatten!
3 / 21
Snorkling i kristallklart vatten
6 / 21
Afrodites födelseplats Petra tou Romioú (grekens s
11 / 21
Lunchutsikt på Konnos Bay
12 / 21
Här klev sköna Helena iland!
15 / 21
Bellapais klosterkyrka
16 / 21
Slingrande bergsvägar
18 / 21
Hotell Anastasia Beach
20 / 21
Härlig strand
21 / 21