Här är alla julresor som finns kvar

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Vill du spendera din jul på en vit och solig sandstrand? Då måste skynda dig för många av resorna är slut sedan länge. Vi har samlat alla resor som finns kvar till värmen i december.

Det är många som passar på att åka bort under julhelgen. Även i år ligger de röda dagarna helt ok och du behöver inte ta ledigt allt för många dagar. Fira jul hemma och stick iväg i mellandagarna eller varför inte fira julafton i 30 graders värme? Men fundera inte allt för länge för många familjer planerar sin semester i god tid och resorna börjar ta slut.

Vinterns populäraste resmål

Kanarieöarna, Thailand och Mexiko är oerhört populära destinationer under vintern och alla tre finns med på de stora charterarrangörernas topplistor. Andra varma och populära semesterställen är till exempel Dubai, Jordanien, Kap Verde, Jamaica, Kuba och Dominikanska republiken.

Boka med uppvärmd pool

Det är inte säkert att det är varmt bara för att charterresorna går hit. Kolla därför alltid temperaturen, och känns det ostadigt kan du boka hotell med uppvärmd pool eller inomhuspool.

Jul utomlands – boka hotell med julbord

På många hotell serverar de julbord i juletider och tomten kan till och med komma på besök. Kolla vad som ingår i ditt charterpaket om du är intresserad av detta. På många hotell serveras både julbord och nyårsbuffé.

Här får du alla charterresor under julhelgen:

- Charter vecka 51
- Charter vecka 52
- Charter vecka 53
- Charter vecka 1
- Sista minuten


Charter till Kanarieöarna i decemberCharter till Thailand i decemberCharter till Mexiko i decemberCharter till Karibien i decemberCharter till Kuba i decemberFörenade arabemiratenCharter till Jordanien i decemberCharter till Kap Verde i decemberCharter till Maldiverna och Mauritius i decemberSista minuten i december

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.