God Jul & Gott Nytt år

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Nu är julen här och alla vi på Reseguiden vill ta tillfället i akt att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

Innan vi smiter hem på julskinka och glöggmys vill vi passa på att önska er ett härligt jul- och nyårsfirande med några personliga hälsningar från kontoret.

VD:n har ordet

Hej! Jag hoppas att ni trivs med vår sajt och att ni har användning för våra tjänster. Just nu befinner jag mig i härliga Australien med familjen. Om du också ska hit får du inte missa min favorit, Durras Nationalpark, strax norr om Batemans Bay i New South Wales. En riktig god jul och ett gott nytt år önskar jag er alla.
Kika in på Michaels sida

Se upp i backen!

Hej, det är jag som är Stephanie och har hand om ekonomin på Reseguiden. 2009 hoppas jag på att resa mycket! Jag börjar året med att ta med familjen på deras första skidresa! Senast jag åkte utför var 1991, så se upp i backarna för här kommer vi! En riktigt skön och avkopplande julledighet önskar jag dig.
Här hittar du Stephanie och hennes sida

En riktigt God Jul önskar redaktionschefen

Hej, Rikard heter jag. Arbetar som redaktionschef på Reseguiden.
Julen firar jag i Sverige, men sedan åker familjen till Norge på skidsemester över nyår. Jag hoppas att ni gillar vår storsatsning med artiklar på Reseguiden. Riktig god jul!
Surfa förbi skidtokiga Rikards sida

I resebranschen är det alltid något på gång

Hej svejs, Penny heter jag och jobbar med försäljning mot våra reseföretag här på Reseguiden. Det är väldigt roligt och inspirerande att jobba nära våra leverantörer inom resebranschen – för här händer det alltid grejer! Julen kommer firas med familjen uppe i Norrland, med förhoppningar om mycket snö & pulkaåkning!
God Jul & ett riktigt gott 2009 önskar jag er alla!
Glid in i Pennys lilla hörna

Missa inte Läsö nästa sommar

Hallå, Niclas här! Till vardags jobbar jag med strategisk utveckling av sajten och det är ett jättespännande jobb. Nu vill jag passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! Mitt tips inför nästa sommar är att besöka den lilla danska ön Läsö.
Kolla in Niclas profil och hans egen tur till Danmark