Fynda lyxig charter till Grekland under 5000

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Det går att lyxa till det utan att det kostar skjortan. Vi har plockat fram lyxiga charterhotell i Grekland för dig som bara vill ha det bästa, men till ett lägre pris. Här är hotellen som har en prislapp under 5000 kronor.

Grekland är för många ett favoritland. Här skiner nästan alltid solen, maten är fantastiskt god och stränderna och vattnet är alltid härligt inbjudande. Om du inte brukar unna dig ett lite lyxigare boende på semestern så har du chansen nu. Vi har plockat fram hotell med 4 och 5 stjärnor för dig som vill ha det riktigt lyxigt, med en prislapp under 5000 kronor. Checka in på något av de här hotellen i sommar, men skynda dig för det blir allt mer populärt att bo flott på semestern.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du resorna till Grekland:
- 4-stjärnig charter till Grekland – under 5000 kronor
- 5-stjärnig charter till Grekland – under 5000 kronor
- Alla lyxiga charterresorna till Grekland


Lyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Stockholm

Priset gäller per person med del i dubbelrum och hotell med 4 och 5 stjärnor.Lyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Göteborg

Priset gäller per person med del i dubbelrum och hotell med 4 och 5 stjärnor.Lyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Malmö/Köpenhamn

Priset gäller per person med del i dubbelrum och hotell med 4 och 5 stjärnor.

Om Grekland

Grekland är ett land med mer än tusen öar där de mest populära är Kreta, Rhodos och Kos. Landet erbjuder härligt väder, fina stränder och väldigt god mat. Flygtiden ligger på runt tre timmar. Hit är det bäst att resa maj - september.