Fynda årets första Medelhavsresor

Maria
Medlem sedan 2007

Bild: Daniel Boiteau
Maj är här och det är också Medelhavssäsongen. Fynda de första resorna till härliga Medelhavet– vad sägs om en flygstol till Italien eller Spanien för några hundralappar?

När sommarsäsongen så smått drar igång i länderna i Sydeuropa, betyder det även att sista minuten resorna blir både fler och billigare. Reseguidens sökmotor för sista minuten ger dig snabbt en översikt över alla Sveriges restresor. Med en interaktiv, klickbar karta och en mängd filtreringsmöjligheter får du enkelt en överblick – allt för att hjälpa dig att hitta en bättre resa.

Interaktiv karta visar vägen till de bästa priserna

Ibland vill man bara iväg men har inget speciellt resmål i tankarna. Med vår sista minuten-tjänst blir det lättare för dig att hitta billiga resor via den interaktiva karta som visar de billigaste sista minuten-priserna över hela världen. Har du redan besämt dig för var du vill resa kan du enkelt navigera mellan dina grekiska favoritöar eller badorter för att nosa upp de bästa priserna. Dessa markeras på kartan som orangea prislappar.

Du kan när som helst klicka och zooma in dig på specifika resmål på kartan. I vänsterkolumnen hittar du ett flertal filtreringsmöjligheter om du vill specificera din sökning.

Hela världen under 1500 kronor

Du kan söka både brett och specifikt genom att använda tydliga parametrar. Du kan till exempel söka resor över hela världen under 1500 kronor i en enda sökning. Priserna visas både på kartan och i överskådliga listor.


Gå till sista minutenPsst!
Prisexemplen i artikeln söktes fram 6 maj kl 15.00. Vad gäller sista minuten är det alltid först till kvarn som gäller och priserna ändras hela tiden. Vi kan därför inte garantera att priserna i artikeln finns kvar.Billigast just nu!

[script src=“ type=”text/javascript“ charset=”utf-8“ src=”
http://media.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=7778d92fd340216fdf42a7d6c2d28620&site=reseguiden&javascript=1“”]