Fritidsresor satsar på badglädje

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Alexander Ruas
Bild: Fritidsresor
Inför sommarsäsongen lanserar Fritidsresor Splash – ett nytt hotellkoncept med fri tillgång till vattenland. Den badglada nyheten finns på sju hotell kring Medlehavet i sommar.

Snart kan barnen åka vattenrutschkanor och bada huden skrynklig i vågpooler eller strömmar – varje dag på semestern. Fritidsresors nya koncept kryddar hotellvistelsen vid Medelhavet med roliga badland.

Sju nya hotell med badland

I det nya konceptet Splash återfinnns totalt sju hotell som alla har vattenland på eller i direkt anslutning till hotellet och alla gäster kan bada så mycket de orkar. Hotellen ligger i Tunisien, Turkiet och på Rhodos och Korfu.

I Tunisien är det Sousse som gäller och i Turkiet finns fyra badvänliga orter: Ölüdeniz, Manavgat, Kusadasi och Belek. På Rhodos är det byn Ixia och på Korfu är det Agios Iannis som lockar med badland inkluderat.

I resan ingår flyg tur och retur, hotell och fritt inträde till vattenlandet. Hotellen är från tre stjärnor och uppåt och vissa av dem är all inclusive, vilket innebär att mat och dryck ingår på hotellet.

Förena nytta med nöje – simskola vid poolen

I samma badglada anda startar Fritidsresor även simskola på tre av sina Blue Village-hotell. Simskolan kommer att drivas av svenska instruktörer och finns både som vanlig simskola och i lek och plask-variant. Simskolan kommer att finnas på anläggningar på Gran Canaria, Cypern och Kreta.

Mer läsning: 5 svalkande vattenparker i Europa.

Mer charter på Reseguiden.se.Vill du iväg nu? Sök sista minuten här.