Flyg till Asien för 2200 kronor

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: maria, medlem sedan 2007
Foto: davoodo, medlem sedan 2006
Lågprisbolagen bryter mark och nu går det faktiskt att flyga riktigt billigt ända till Asien. Just nu har Air Asia ett erbjudande där du kan ta dig till Kuala Lumpur för 179 pund, med dagens kurs drygt 2200 kronor.

Air Asia är redan stora på hemmaplan med 400 flygningar om dagen från knutpunkter i Malaysia, Thailand Indonesien, både utrikes- och inrikes. Nu är det alltså dags att bryta mark i Europa och från och med mars 2009 intar Air Asia Londons flygplats Stansted med fem avgångar i veckan till Kuala Lumpur. Tidigare i veckan fanns biljetter för ynka 99 pund men de rök i ett nafs.

En ny möjlighet för alla

– Rutten London-Kuala Lumpur är förverkligandet av en ambition vi haft länge; att öppna en prisvärd väg mellan Malaysia och Europa. Vi har ett otroligt nät av rutter och med priset 99 pund har det aldrig varit lättare för Londonbor och europeér att upptäcka sydostasien, säger lågprisbolagets VD Tony Fernandes.

Ta dig vidare till Australien

Från Kuala Lumpur kan du sedan ta dig vidare i Malaysia eller till länder som Vietnam, Laos och Kambodja. Du kan också fortsätta till Perth, Gold Coast och Melbourne för en billig slant. Just nu finns många lockade priser på lågprisbolagets hemsida: vad sägs om 9 pund från Kuala Lumpur till Bangkok?

Surfa förbi Air Asia och kolla in priserna du också.

Sponsrade erbjudanden:

Singapore

Singapore - världens största hamn
1 / 8
Linbana till Sentosa Island
3 / 8
Singapore; Dawn Over Marina Centre
4 / 8
Stenar på Koh Lipe strand..tror jag
5 / 8
Ankomst till Lipe
6 / 8
Singapore; Sentosa Butterfly Park
7 / 8
En fika med Miss Singapore
8 / 8