Flyg billigt till Medelhavet

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: doris32, medlem sedan 2007
Medelhavet är en given het destination för soltörstiga svenskar. Inför våren och sommaren lanseras en rad nya linjer från Sverige. Här listar vi några av de viktigaste nyheter inom Europa.

Med en billig flygbiljett i handen kan du lätt paketera en prisvärd semester på egen hand och få pengar över till annat. När lågprisbolagen släpper sina nyheter inför sommaren 2010 hamnar Medelhavet i fokus.

Direkt från Arlanda till Medelhavsön

Stockholmare kan skatta sig lyckliga över bland annat Norwegians storsatsning från Arlanda. En rad soliga Medelhavsöar får direktflyg och bland dem finns Rhodos, Cypern, Santorini och Sardinien. Dessutom utökar de med flyg till en rad weekendstäder som London Gatwick, München och Edinburgh. Ryanair har också några nyheter från Skavsta, bland annat Faro på Algarvekusten i Portugal.

Många nya weekendstäder och Sicilien från Göteborg

Glada nyheter för Göteborgare är bland annat Ryanairs nya linje från Göteborg City Airport till Trapani på Sicilien. Dessutom storsatsar Landvetter-baserade City Airlines på många härliga städer för både weekend och solsemester. Nyheter inför våren och sommaren är Palma, Alicante, Rom, Barcelona, Milano, Malaga och Aten.

Rhodos och Mallorca från Luleå och nya linjer från Köpenhamn

En nyhet för norrlänningarna är Norwegians nya direktflyg från Luleå till både Rhodos och Mallorca i sommar. Sydsvenskar kan resa billigt från Kastrup till bland annat Aten, Ibiza och Kos, även det med Norwegian. Andra Köpenhamnsnyheter är Korsika, Thessaloniki och Madrid med Cimber Sterling.

Psst! Nya linjer dyker ständigt upp, och så även ute i Europa. Håll ett öga på lågprisbolagens hemsidor efter nyheter och tänk på att ett byte på vägen kanske kan kännas överkomligt för att få ner priset.

Fler billiga flyg här

Sök och jämför flygpriser från fler än 500 flygbolag och 41 resesajter här.