Familjesemester med allt du behöver i Turkiet

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

I Turkiet finns Europas bästa all-inclusive. Här har vi valt ut sex hotell som är som klippt och skurna för en lyckad familjesemester.

Turkiet är hett i sommar. För barnfamiljen är all-inclusive ett skönt sätt att resa på. Det kan även vara ett sätt att spara pengar. Vi har listat sex all-inclusivehotell som passar extra bra för barnfamiljen.

Topphotell med egen Beach Club

Hotel Hane Family Resort ligger i populära Side, precis vid den stora sandstranden Kumköy. Hotellet har en egen del av stranden med gratis solbäddar och parasoller som skuggar skönt när solen står högt. Hotellet har flera poolområden för både stora och små barn med vattenrutschkanor och lekplats. Rummen är fräscha och rymliga och på området finns även tillgång till turkiskt bad, gym och massage. Det finns flera restauranger och barer med god mat och trevlig atmosfär med mat för hela familjen.

Läs mer om Hotel Hane

Pampigt nära Side

Här plaskar barnen fritt bland vattenfall, pooler som är som små sjöar eller srandliknande med vågmaskin. Det finns också massor av aktiviteter för stora och små i form av barnklubb, spel, fotboll och artistskola. För de vuxna finns bland annat beach volleyboll, gym, shopping och spa. Rummen är fina och restaurangerna håller hög klass där allt ingår i priset, från snacks till dryck och middagar.

Läs mer om Seven Seas Side

Tio i topp utanför Antalya

Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites är är framröstat som ett av de tio bästa hotellen av Vings gäster. Det är ett vackert hotell som ligger vid stranden Lara. Här finns mycket att göra för både vuxna som stora och små barn. Gå loss i det stora poolområdet, släpp ungarna på barnklubb och gå själv på spa. Här finns också träningscenter, diskotek, biograf, butiker, frisör och aktiviteter som tennis och squash.

Läs mer om Barut Hotel Lara Resort

Med egen strand i Gümbet

Wow Bodrum Resort ligger i centrala Gümbet och är ett stort hotellområde med egen sandstrand och vacker utsikt över bukten. Här finns rymlig pool, relaxpool och separat barnpool och vattenpark. Här finns det alltid något att göra. Det finns barnklubb, skönhetssalong, sju barer och aktiviteter som vattenskidor, bananbåt och jetski. Förutom alla måltider, snacks och obegränsat med dryck, ingår även ett pannkakstält och afternoon tea.

Läs mer om Wow Bodum Resort

Med allt du behöver utanför Alanya

Long Beach är ett stort hotell som är som en mindre stad. Här saknar du inte något. Här finns sex pooler, flera barnpooler, jacuzzis, flera barer, spa, fitnesscenter, bastu, biograf, tennisbanor, bowling, biljard och vattensporter. Här finns även juvelerarbutik för den som inte kan låta bli att shoppa diamanter på semestern. Alla måltider, mellanmål, snacks, glass och drycker ingår. I all-inclusive får du även utöva sportaktiviteter som tennis, barnklubb och gratis solstolar och parasoller.

Läs mer om Long Beach

Med trägård och utsikt i Içmeler

På Hotell Aqua bor du vid strandpromenaden med egen strand. Hotellet har en lyxig känsla och ligger fint mellan vajande palmer. Hotellet har fina dubbelrum med balkong och utsikt över bukten och njut av allt som hotellet har att erbjuda, bland annat turkiskt bad, massage, tennisbana, barnklubb och lekplatser. Alla måltider, dryck, snacks och glass ingår i all-inclusive.

Läs mer om Hotell Aqua

Hitta billiga resor till Turkiet här.