Elin vann Reseguidens Arubatävling

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Foto: christinee, medlem sedan 2007
Foto: christinee, medlem sedan 2007
Under augusti strömmade mängder av intressanta tips in i jakten på en lyxig resa till paradisön Aruba. "Ditt alldeles egna semesterparadis" var det som efterfrågades och Elin passade på att dela med sig av vad hon känner är "Mitt paradis på jorden".

Elin Andersson, eller Eka som hon heter på Reseguiden, vann en resa till Aruba för två personer och boende på Divi Village Golf & Beach Resort.

Vi har pratat med Elin, som med sitt inspirerande och lite ovanliga tips vann juryns röster:

Hur känns det att ha vunnit resan till Aruba?
– Jag har aldrig vunnit något liknande i hela mitt liv! Fantastiskt! Jag hamnade i chock mer eller mindre. Det känns fortfarande väldigt overkligt, så jag kommer att öppna mejlet och läsa många gånger och nypa mig i armen ordentligt. En helt otrolig känsla och fantastiskt att ha något att se fram emot.

Har du varit i Västindien tidigare?
– Nej, jag har aldrig varit i Västindien tidigare så det ska bli otroligt spännande att åka dit.

Vem ska du ta med dig till Aruba och när bär resan av?
– Jag tar med mig min arbetskollega och vi planerar att åka i november när det är som mörkast här hemma i Sverige.

Tipset som kammade hem drömresan


Så här lyder tipset om det rofyllda Tree House Hotel i Costa Ricas djupa regnskog:

“En vistelse på Tree House Hotel ger verkligen en doft, en smak och en känsla av paradiset. I ett boende 10 meter upp i trädkronorna, mitt inne i den tätaste regnskogen finns paradiset. Här kan man sitta på sin veranda, titta på sengångare, kolibris och en fauna som normalt bara kan ses i drömmarna. Man kan höra djurens läten, alldeles intill. Man kan höra vattendropparna som landar på bladen. Man är ett med naturen. Så vackert, så stilla. Vill man se sig om så ligger ett vattenfall och en flod bara en kvarts promenad bort. Det är ro för själen och total återhämtning. Mitt paradis på jorden.”

Sugen på Costa Rica? Kika in på resmålssidan