Detta är Skandinaviens bästa spa!

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Bild: Yasuragi Hasseludden
Bild: Yasuragi Hasseludden
Bild: Yasuragi Hasseludden
I Reseguidens Spa-kamp tävlade 14 nominerade spa-anläggningar i både Sverige, Norge och Danmark om att bli Skandinaviens bästa spa. Nu är vinnaren korad!

Tillsammans med besökarna på vår norska systersajt Orbville.no fick Reseguidens besökare chansen att rösta fram Skandinaviens bästa spa. Intresset var stort i båda länderna och totalt röstade över 5700 personer.

Asiatisk prägel lockade röstarna

Bland de 14 spa-kandidaterna var det till slut Yasuragi Hasseludden som kammade hem titeln Skandinaviens bästa spa, följt av Selma Spa+ på en andra plats och Varbergs Kurort som fick brons.

Yasuragi är ett fridfullt spahotell i Stockholm med fokus på att öka energi samt inre ro och harmoni. Anläggningen erbjuder en japaninspirerad miljö, där enkla och vackra former skapar en exklusiv känsla. En viktig del av besöket är badritualen, den stillsamma japanska trädgården och andra sinnliga upplevelser som exempelvis klangmassage med inspiration från öst.

– Det glädjer oss att besökarna på Nordens största jämförelsesajt för resor utsett Yasuragi Hasseludden till Skandinaviens bästa spa. Detta visar att vårt japaninspirerade koncept med tonvikt på inre ro och harmoni är omtyckt även utanför Sveriges gränser, kommenterar Lars Sandberg, Vd på Yasuragi Hasseludden.

Mer information:
Yasuragi
Spaerbjudanden på Reseguiden.se

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21