Detta är Reseguiden.se

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Reseguiden är en oberoende jämförelsesajt inom resor. Varje månad hjälper vi en miljon resenärer att hitta rätt resa till rätt pris. Med vårt forum och våra artiklar försöker vi även inspirera till det vi älskar allra mest – att resa.

På Reseguiden kan du jämföra resor, hotell, hyrbil och mycket mer. Med en sökning kollar du av vad fler än 600 resbyråer, researrangörer, flygbolag och hotellsajter har att erbjuda. Vår söktjänst är gratis och oberoende – det alternativ som är bäst för dig (oftast billigast, beroende på hur du filtrerat) hamnar längst upp i ditt sökresultat.
När du valt vilken resa du vill köpa länkas du vidare till det företag som säljer den aktuella resan. Vi säljer alltså inga resor, utan ger dig en översikt.

Gå direkt till flygsöket och jämför 500 flygbolag.

Sök bland 500 000 hotell i vår hotelltjänst.

Jämför alla Sveriges sista minuten-resor på ett ställe.

Låt dig inspireras i forumet

I vårt forum kan du inspireras i både ord av bild av andra resenärers berättelser, tips, bilder och filmer från hela världen. Du kan också själv kostnadsfritt skapa ett konto och spara dina reseminnen, efterlysa en reskompis eller kanske ladda upp dina favoritfilmer från resan. För att göra detta behöver du bli medlem på Reseguiden. Då får du även (som 240 000 andra svenskar) vårt nyhetsbrev varje vecka, fullspäckat med det bästa från sajten.
Här blir du medlem.

Artiklar 24-7

Varje dag, året runt, publicerar vi reserelaterade artiklar på vår startsida. Dessa innehåller allt från sköna resbilder och gömda pärlor till smarta tips om hur du hittar den billigaste resan just nu.

Så hittar du din resa på Reseguiden

1. Välj flik längst upp på startsidan. De populäraste är flyg, hotell, sista minuten, charter och erbjudanden.
2. Genom att klicka på fliken kommer du till en söksida. Här fyller du i uppgifter som destination, hur många ni är och vart ni vill resa.
3. När du sedan klickar på “sök lägsta pris” startar du sökningen. Vad som händer nu är att vår sökmotor kollar av vad alla våra samarbetspartners har att erbjuda till den destination du valt.
4. Detta presenteras i en resultatlista. Nu är det bara att jämföra de olika alternativen.
5. Genom att klicka på ett pris i listan länkas du vidare till det företag som säljer just denna resa. Nu är det bara att boka. Trevlig resa!