Detta är Reseguiden

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Som du kanske redan vet har Reseguiden utsetts till Sveriges bästa sista minuten. Men vi gör så mycket mer. Här får du en kort lektion i Reseguiden.se.

Reseguiden.se är en oberoende jämförelsesajt och forum inom resor. Varje månad hjälper vi över 800 000 resenärer att hitta rätt resa till rätt pris. Det gör vi genom att sammanställa ett brett utbud av resor från fler än 600 resebyråer, researrangörer, flygbolag och hotell. Vi säljer inga resor själva – det överlåter vi till reseföretagen som vi jämför.

Artiklar 24-7

Varje dag, året runt, publicerar vi reserelaterade artiklar på vår startsida. Dessa innehåller allt från sköna resbilder och gömda pärlor till smarta tips om hur du hittar den billigaste resan just nu.

Låt dig inspireras i forumet

I vårt forum kan du inspireras i både ord av bild av andra resenärers berättelser, tips, bilder och filmer från hela världen. Du kan också själv kostnadsfritt skapa ett konto och spara dina reseminnen, efterlysa en reskompis eller kanske ladda upp dina favoritfilmer från resan. För att göra detta behöver du bli medlem på Reseguiden. Då får du även vårt nyhetsbrev varje vecka, fullspäckat med det bästa från sajten.