Dela Reseguiden på Facebook

Maria
Medlem sedan 2007

Du vet väl att du kan dela med dig av Reseguiden på Facebook? På ett enkelt sätt kan du dela bilder, inspirerande berättelser och restips med alla dina facebook-kompisar.

Vi på Reseguiden gillar att drömma om resor, läsa om resor, titta på bilder och filmer från resor och att dela med oss av inspirerande restips.

Sprid mer reslust i vardagen

Du har väl inte missat att du kan dela med dig av Reseguidens innehåll på Facebook? Nu är det busenkelt att sprida reslust och inspiration genom att dela med dig av sånt som du hittar här.
Är du inloggad på Facebook är det bara att klicka på knappen “Dela på Facebook” som du hittar vid till exempel alla bilder, bloggar, artiklar, diskussioner och filmer för att alla dina vänner ska kunna ta del av det.

Psst!
Nu finns Facebook Connect på Reseguiden som gör det ännu smidigare att bli medlem. Du loggar helt enkelt in med ditt Facebook-konto – snabbt, enkelt och du slipper hålla reda på dubbla inloggningsuppgifter. Bli medlem här!

Du som redan är medlem hos oss kan länka Reseguiden.se till ditt Facebook-konto. Då behöver du inte fylla i dina inloggningsuppgifter för att logga in på Reseguiden i fortsättningen. Smidigt!