Därför ska du bli medlem på Reseguiden

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Att bli medlem på Reseguiden har många fina fördelar – du kan dela med dig av dina resor, diskutera och dessutom får du vårt nyhetsbrev som är fullspäckat med skoj.

På Reseguiden kan du söka och jämföra priser på flyg, hotell, charter och sista minuten, men du vet väl att du också kan inspireras, diskutera och hitta nya resekompisar? Med ett kostnadsfritt medlemskap får du tillgång till allt det där och dessutom ett fullmatat nyhetsbrev med höjdpunkter från sajten varje vecka.

Detta får du med ett medlemskap
1. Välfyllt nyhetsbrev.
2. En egen profilsida.
3. Möjlighet att ladda upp bilder, blogga och tipsa andra.
4. Diskutera och prata med nya vänner på sajten.
5. Ta del av spännande tävlingar och erbjudanden speciellt för medlemmar.

Diskutera, planera och dela med dig

Planeringen och förväntningarna kan ibland vara en väl så viktig del som själva resan – på Reseguiden.se kan du inspireras och diskutera planerna med andra beresta medlemmar. Kanske undrar du hur det är med restauranger nära Bondi Beach eller hur det funkar med transport till den thailändska ön? I Reseguidens forum kan du få svar från någon av våra beresta medlemmar – för vem kan svara bättre än någon som varit där nyligen?

Dessutom kan du själv dela med dig av härliga semesterbilder, bloggar och tips. Du kan skapa egna resealbum med bloggar och bilder – ett roligt sätt att hålla vännerna därhemma uppdaterade under resan och ett roligt sätt att minnas.

Få fullmatat nyhetsbrev varje vecka

I början av varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev fyllt med godbitar. Det är artiklar, tävlingar, erbjudanden och dessutom listar vi varje vecka de billigaste sista minuten-sresorna just nu. Varje vecka blir det också spännande inslag från sajten i form av reseberättelser, intervjuer med medlemmar, bloggar, bildspel och annat kul!

Träffa nya vänner

På Reseguiden.se kan du lära känna nästan 50 000 glada resenärer. Disktuera resor och utbyt erfarenheter eller hitta nya reskompisar för nästa resa. Reseguidens forum är en samlingsplats för resglada och med ett kostnadsfritt medlemskap får du full tillgång till all inspiration och våra tjänster.

Så här lätt är det att bli medlem

För att skapa en egen sida på Reseguiden.se måste du först bli medlem. Fyll i dina uppgifter och e-postadress och klicka “Bli medlem”, sedan följer du bara instruktionerna i mailet som skickas automatiskt till dig.

Du väljer själv hur mycket information du vill ha med i din presentation på Min sida. Ladda upp en profilbild av dig själv eller använd någon av de förvalda bilder som finns att välja på (med djurmotiv). Tänk på att bara medlemmar som valt en egen bild syns i medlemsöversikterna på sidorna. Du kan när som helst gå tillbaka och redigera din profil.

Bli medlem direkt genom att klicka här.