Dags för lillsemester?

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Går du i lillsemester-tankar? Din bästa tid är nu – med stora möjligheter att göra riktiga klipp till Danmark. Vad sägs om härliga Skagen, barnens favorit Legoland eller familjernas Skallerup Klit till fyndpris? Nu sänker Stena-Line priserna på 1000-tals resor till Danmark.

Det kan vara skönt att komma iväg fram på höstkanten, lågsäsongen närmar sig och de stora turistmassorna har åkt hem. Stena Line sänker nu priserna på 1000-tals resor från Västsverige till Jylland, såväl på dagsturer och ren transport som på paketresor med färja och boende. För familjer som bokar innan 31 augusti ingår fri entré till många attraktioner runt om på Jylland. Barnen äter också gratis till och med den 31/8.

– Under sensommaren och hösten är en tripp till Danmark utmärkt. Det är fortfarande varmt i luften och hela Jylland är fullt av attraktioner och sevärdheter på bekväma avstånd. Populära destinationer som Legoland, Skagen och Aalborg är verkliga pärlor under lågsäsong med mindre folk och ett stillsammare tempo, säger Charlotte Ljunggren, linjechef för Stena Lines Danmarkslinje.