Charterlyx vid Medelhavet

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Vi svenskar börjar bli mer och mer resvana och ställer samtidigt högre krav på kvalitén på vår semester. Fler och fler väljer att bo på 4- och 5-stjärniga hotell.

Här har vi valt ut fem fina 4- och 5-stjärniga hotell vid Medelhavet som har det lilla extra.

Regina Dell' Acqua Resort i Skala, Kefalonia, Grekland

Regina Dell Acqua Resort ligger precis nere vid strandkanten, vid en av Skalas finaste stränder. Hotellet har ett inbjudande poolområde med en fantastisk utsikt över havet. Det här hotellet är byggt helt i harmoni med det omkringliggande landskapet. Rummen är eleganta och rymliga.
Läs mer om Regina Dell Acqua Resort och boka här.

Marti Resort de Luxe i Içmeler, Turkiet

Marti Resort de luxe är Içmelers finaste hotell med mycket hög standard. Hotellet är omgivet av vacker och frodig natur och ligger precis vid stranden. Poolområdet är stort och inbjudande med flera härliga poolbarer. Marti Resort de luxe har eget spa med turkiskt bad, aromaterapi och ayurvedamassage. Här finns aktiviteter för hela familjen och för alla åldrar.
Läs mer om Marti Resort de Luxe och boka här.

Viva Cala Mesquida Resort i Cala Mesquida, Mallorca

På Viva Cala Mesquida Resort bor du i ett stort grönområde vid en av Mallorcas vackraste stränder. Hotellet erbjuder roliga aktiviteter för hela familjen, som barn- och ungdomsklubbar, sportaktiviteter och shower. Mitt på hotellområdet ligger en stor solterrass och en härlig pool – ett paradis för barnen. Vill du se mer av Mallorca ligger närmsta stad bara några minuter bort med bil eller taxi.
Läs mer om Viva Cala Mesquida Resort och boka här.

Le Meridien Lav i Split, Kroatien

Le Meridien Lav passar utmärkt för dig som har höga krav på hotellets standard. Hotellet är stort och lyxigt med ett fint poolområde med egen bar. Som kvällsunderhållning finns bland annat en utsökt champagnebar. Inne på hotellet finns en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, träningscenter och spa. Stranden ligger endast ett stenkast från hotellet.
Läs mer om Le Meridien Lav och boka här.

Olympic Lagoon Resort i Ayia Napa, Cypern

Olympic Lagoon Resort är ett läckert hotell för hela familjen. Det här fina 5-stjärniga ligger endast en kort gångväg från stranden och någon kilometer från Ayia Napa. Barnpoolen har både piratskepp och vattenrutschkanor. För de vuxna kan hotellet erbjuda ett läckert spa och aktiviteter som tennis och basket. Här finns det möjlighet att övernatta i en bungalow med egen trädgård.
Läs mer om Olympic Lagoon Resort och boka här.

Här kan du söka efter fler charterresor.


5* charter till Grekland

Om Grekland

Grekland är ett land med mer än tusen öar där de mest populära är Kreta, Rhodos och Kos. Landet erbjuder härligt väder, fina stränder och väldigt god mat. Flygtiden ligger på runt tre timmar. Hit är det bäst att resa maj - september.