Charterhotellen med gratis WiFi

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Nazar
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Solresor
Det finns många där ute som gjort misstaget att surfa på mobilen eller datorn under sin utomlandsvistelse utan att inse hur mycket det faktiskt kostar. Äntligen har hotellen insett att vi faktiskt vill kunna dela med oss av bilder till våra vänner och eventuellt även svara på några mail.

Det är svårt att undgå att folk på resande fot gärna lägger upp skrytbilder på en fin strand eller en solbränd kropp på olika sociala medier. Dessutom kan man ibland få svar på ett jobbmail från någon man trodde befann sig på andra sidan jordklotet. Nu för tiden är vi ständigt uppkopplade, på gott och ont, och hotellen har till slut insett detta. Här har vi valt ut några bra charterhotell som låter dig surfa gratis.

Delphin Imperial, Turkiet

Det här nybyggda hotellet i Lara, utanför Antalya erbjuder ett fantastiskt all inclusive-koncept där bland annat sju olika á la carte-restauranger är inkluderade. Hotellet har två vattenland för de mest aktiva, men även lugnare delar där det är lätt att varva ner. Blir man sugen på mat eller dryck är det bara att beställa av personalen som åker omkring på rullskridskor. Kvällarna spenderas bäst i strandbaren ute på den fina bryggan. Hit reser du med Nazar. Samtliga Nazars hotell har WiFi – alla med gratis Internet i lobbyn och 80 % av hotellen har Wifi även på rummen där 50 % av dem har gratis surf.
- Läs mer om hotellet och boka >>

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach är vackert beläget vid en av Medelhavets bästa stränder. Här finns tre poolområden där hela familjen kan roa sig eller välja att koppla av. Hotellet tilldelades i år Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Mallorca och det är lätt att förstå varför – här finns bland annat MiniLand, Play & Chat och Lollo & Bernie för barnen, samt gym, spa och Lime Bar för mamma och pappa. Alla Sunwing erbjuder gratis WiFi överallt, och Sunprime-hotellen i receptionen. Dessutom har Ving utveckat en mobilanpassad hotellsajt med all den information resenärerna behöver på plats på semestern. Där kan man bland annat chatta med receptionen och boka spabehandlingar.
- Läs mer om hotellet och boka >>
- Se översikt över Vings hotell med gratis WiFi >>
- Kolla även in nya hotellkonceptet SunConnect Resorts >>

Thalassa Beach Resort, Kreta – Grekland

Det här fantastiska hotellet alldeles vid Agia Marinas strandkant är perfekt för paret som vill komma iväg och njuta av sol, värme och varandra. För att lugnet ska infinna sig välkomnar hotellet endast gäster som fyllt 16 år. Förutom att hotellet erbjuder gratis WiFi överallt, även rummen, finns här även spa, gym, solsängar för två och en stor jacuzzi med utsikt över havet. När hungern gör sig påmind ligger det en mysig grekisk taverna på stranden och vill du ha liv och rörelse ligger Platanias en kort bit härifrån. Det här hotellet är ett Blue Couples-hotell, och de flesta sådana har gratis WiFi, klicka här för mer info. Även Sensatori-hotellen erbjuder gratis internet. Många fler hotell har gratis WiFi, men då främst i receptionen.
- Läs mer om hotellet och boka >>

Mythos Beach, Rhodos – Grekland

Det här populära hotellet ligger precis vid stranden i Afandou. Här finns flera olika pooler att välja mellan på området, oavsett om du vill göra bomben eller njuta av lugnet. Dessutom finns en poolbar med allt möjligt smått och gott. På området finns två restauranger – en bufférestaurang och en som serverar à la carte. För att alla ska trivas finns massor av aktiviteter för barn och ungdomar som till exempel dart och vattenpolo, samt spa, zumba och minigolf för föräldrarna. För enklare shopping och mysiga tavernor finns Kolymbia och Afandou endast ett stenkast bort.
- Sök efter alla Apollos hotell med gratis internet >>
- Läs mer om hotellet och boka >>

Hotel Utopia World, Turkiet

Det här 5-stjärniga hotellet utanför Alanya erbjuder förutom gratis WiFi även ett generöst all inclusive-koncept där i stort sett allt ingår. Hotellets läge är kanon med fantastisk utsikt över horisonten. Här finns en fin hotellträdgård med en 15 000 kvadratmeter stor vattenpark där hela familjen kan leka av sig. Föredrar man istället stranden har hotellet en privat sandstrand med en egen Beach Club. Hit reser du med Solresor.
- Se alla Solresors hotell där du surfar gratis >>
- Läs mer om hotellet och boka >>


Charter till Medelhavet