Charterhotell med badland

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Det är ingen hemlighet att barn älskar badland med vattenrutschkanor, stora pooler med vågmaskiner och andra vattenlekar. Här är hotellen som garanterat kommer att ge barnen en semester de sent kommer att glömma.

Vi har letat fram hotell som alla har gemensamt att de har ett badland eller en vattenpark som garanterat kommer att göra att barnen har fullt upp på semestern. Välj mellan exotiska resmål som Mexiko och Dubai, eller Medelhavsfavoriter som Rhodos, Cypern och Alanya.

Gran Caribe Real Resort, Cancun, Mexiko

Ett barnvänligt lyxhotell mitt på en av värdens finaste stränder? Ja tack! Allt det får du när du checkar in på Gran Caribe Real Resort som ligger på Cancuns kritvita sandstrand. Här kan barnen tillbringa hela dagarna i det fina badlandet som består av pooler, piratskepp, vattenruschkanor och vattenkanoner. Och medan barnen leker kan mamma och pappa checka in på hotellets spa för en massage, eller äta sig mätta på i en av de fem restaurangerna som finns på hotellet. Alla rum här är rymliga och ljusa, och väljer man ett familjerum har man direkt utgång till badlandet och barnklubbens område. Enkelt för de minsta, och glada barn betyder glada föräldrar. Hit reser du med Ving.
Läs mer och se priser här.

Mythos Beach Resort, Rhodos, Grekland

Fantastiska Mythos Beach Resort har på kort tid blivit ett av de mest populära hotellen på Rhodos. Här trivs hela familjen och hotellet är späckat med aktiviteter och faciliteter som garanterat kommer att göra semestern kanonbra. Det finns flera pooler att välja mellan, och det finns vattenrutschkanor som passar både stora och små. Hotellet erbjuder också ett stort aktivitetsprogram med all från yoga till fotbollsturneringar och tennis. Hit reser du med Apollo.
Läs mer och se priser här.

SunConnect Sea World Resort Spa, Side, Tyrkia

Utenfor den populære feriebyen Side ligger dette flotte all inclusive-hotellet som er alt en barnefamilie kan drømme om. Og det er nok i det store bassengområdet barna kommer til å tilbringe mesteparten av sin ferie. Her har de det morsomt i det store lekebassenget med et sjørøverskip og hele tolv vannsklier. Hotellet har også barneklubb for de minste med mange spennende aktiviteter. Hotellets rom er store og moderne, og selvfølgelig finnes det wifi på hele hotellet. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Paradise Lago Taurito, Gran Canaria

Skal du til Gran Canaria og vil bo på et veldig barnevennlig hotell skall du ta en titt på Paradise Lago Taurito som ligger i den lille byen Playa Taurito. På hotellet har de Gran Canarias største hotellbadeland som er et enormt område fylt med sjørøverskip, vannsklier og en saltvannslagune. Hotellet har også lekeplass, minigolf og kveldsunderholdning. Et ordentlig familieparadis med andre ord. Hit reiser du med Star Tour.

Caretta Village, Zakynthos, Hellas

På Caretta Village på den greske øya Zakynthos kommer alle barnefamilier til å stortrives. Her bor man i fine rom og man kan velge å kjøpe til all inclusive slik at all mat og drikke er inkludert. Hotellet har flere basseng og barnebasseng, men også et eget badeland og som all inclusive-gjest på hotellet bader og leker man gratis der hele dagen. Og på kvelden er det minidisko og karaoke – perfekt for deg med litt eldre barn som gjerne krever litt underholdning. Hotellet ligger i området Kalamaki med en lang, bred og langgrunn sandstrand med krystallklart vann. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Atlantis The Palm, Dubai

Er du og familien ute etter luksus er det hotellet Atlantis The Palm man skal bo på. Hotellet er bygd med tanke på det forsvunne kontinentet Atlantis, og kostet 10 milliarder å bygge. Og best av alt – når man bor her har man gratis inngang på Midtøstens største vannpark, Aquaventure. Her finnes vannsklier som skremmer vettet av selv de tøffeste, en haitunnel og foss man tar seg gjennom på gummiring. I tillegg har vannparken en privat strand. På hotellet kan man også svømme med delfiner, og man kan bruke mange timer i det enorme akvariet med mer enn 60 000 fisker. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du all charter.


Charter med all inclusive

Om Mexiko

Mexiko är ett stort land, men reser du hit på charter bor du i området Riviera Maya med städer som Cancun, Playa del Carmen och Tulum. Här finner man några av landets vackraste sandstränder och fantastiska upplevelser på land och i vattnet.
33°
Klimat i september
28°
Badtemp i september
Maya ruiner vid havet
1 / 21
Stranden i Playa del Carmen
3 / 21
Ensam på stranden
5 / 21
Sunset i Acapulco
8 / 21
Kukulkans pyramid
12 / 21
Våran lunchrestaurang!
13 / 21
Liten hydda i Tulum
14 / 21
Holbox strand från balkongen.
15 / 21
Iguano vid Ruinerna i Tulum
18 / 21
Kyrkan uppe på kullen
19 / 21
Cenote Xkekén
20 / 21
Chill out på stranden
21 / 21