Budgetsemestern för dig med höga krav

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Vings nya hotellkoncept Smartline passar dig som ställer relativt höga krav, men som har en snävare semesterbudget. Här får du tre utvalda hotell att kika närmre på.

Det finns många som drömmer om vita sandstränder, lyxigt boende och skön värme. Men att det blir verklighet är inte en självklarhet för alla. Är plånboken liten är det vanligt att stanna hemma istället. Ving har börjat med hotellkonceptet Smartline som passar dig med en lite snävare semesterbudget. Trots ett lägre pris är kvalitén fortfarande bra. Alla hotell har tre eller fyra stjärnor, bra läge och avspänd atmosfär.

Smartline La Santa Maria Playa, Mallorca, 3 stjärnor

Här bor du centralt i Cala Millor med restauranger, butiker och nöjesliv runt knuten. Koppla av vid det inbjudande poolområdet eller promenera till den två kilometer långa Cala Millor-stranden. I priset ingår frukostbuffé och den serveras på systerhotellet som ligger precis i närheten.
Mer information & priser >>

Smartline Protaras, Cypern, 3 stjärnor, all inclusive

På det här nyrenoverade hotellet bor du med all inclusive i lugna omgivningar nära Protaras. Sola vid poolområdet eller promenera till den långgrunda stranden. För barnen finns lekplats, lekrum och stora gräsmattor att springa på. Pernera är närmaste byn och här finns ett mindre utbud butiker och restauranger.
Mer information & priser >>

Smartline Mersoy Bellavista, Turkiet, 4 stjärnor, all inclusive

Här bor du som reser utan barn riktigt bekvämt med all inclusive. Hotellet ligger centralt i Icmeler och det är dessutom bara en kort promenad till stranden och strandpromenaden. Varva ner vid den läckra poolen eller gör en skön behandling i hotellets spa. När du är hungrig finns det både turkiska och internationella rätter på menyn.
Mer information & priser >>

På Reseguiden spanar du in alla Smartline-hotell.