Bränn skatteåterbäringen på resande fot

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Thinkstock
Är du en av de lyckliga som har fått ett trevligt besked om återbäring nu i dagarna? Plötsligt känns kanske inte "tvångssparandet" som en dålig idé och har du tur så kan du få lite pengar över till något skoj. Undersökningar visar att svensken helst lägger sina extrapengar på en resa och för att hjälpa dig till beslut har vi tagit fram några sköna ställen i olika prislägen där du kan njuta av en härlig semestervecka.

Har du bara fått en liten slant eller har du välsignats med en hel bunt med pengar tillbaka på skatten? För att du inte skall behöva låta pengarna bränna i fickan under beslutsvånda har vi tagit fram några förslag i olika prisklasser. Du hittar förslag på flygbiljetter till utvalda resmål, charterresor och resor med all-inclusive till soliga stränder.

Priserna avser en person och uppdateras varje dag. Avreseorten är inom Sverige och för att se alla resor/alternativ och mer information, klicka i listan.

Charter under 5000 spänn

Här hittar du sista minuten-resor med charterflyg och hotell. Pris är från Sverige, avreseorter varierar. Resorna blir mycket prisvärda om du tittar på avresa i slutet av augusti. Pris per person i delat dubbelrum.
Flygbiljetter

Här hittar du lägsta flygpriser till några av våra favoritdestinationer från en mängd resebyråer och flygbolag. Klicka på priset för att göra din egen sökning. Pris avser per person från en flygplats i Sverige.


All Inclusive

Har du spenderbyxorna på och vill lägga allt i en pott, så kanske all-inclusive kan vara ett alternativ? Det finns många bra anläggningar både för dig med familj och för dig som reser utan barn. Glöm inte att njuta av världen utanför hotellets gränser också, där finns kanske de riktigt underbara semesterminnena. Listan innefattar förslag på charterresor med hotell av god klass, klicka för att se alla alternativ.


Jul och nyår

Planerar du att semestra utomlands under jul och nyår? Då är det märkligt nog hög tid att boka nu, eftersom behovet i år beräknas att överskrida utbudet på grund av de många extra lediga dagarna. Vet du vad du vill ha, så är det lika bra att slå till. Vi har tagit fram lite sköna exotiska charterpaket, som finns bokningsbara under december och januari. Ett extra slag skulle vi vilja slå för Malaysia och Mexiko, som vi gissar blir heta destinationer under vintern.