Bo billigt på hotell i jul

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Thinkstock
Fira hos svärmor - njut av "after christmas" på eget hotellrum. Julhelgen är den största familjehelgen, stora som små familjer samlas och har roligt ihop. Men visst är det skönt att kunna dra sig undan till ett eget hotellrum efter svärfars beska vinbärssnaps, julsånger och uppsluppna barnaröster? Vi hjälper dig hitta lägsta pris på hotell över hela Sverige.

Jul och nyår innebär ofta ett bra prisläge för hotell på många orter i Sverige. Men allt fler förstår visten att boka hotellrum istället för att sova över i en extrabädd med knölig madrass och i gryningen brutalt ruskas till liv av ungarnas glada skrik. Unna dig istället lyxen att utsövd vakna i lugn och ro för att njuta av en stilla hotellfrukost. Ingen dålig julklapp till dig och din vän, dessutom!

Hotell över hela landet till hotellsajternas bästa pris

För att göra det lite enklare för dig att hitta ett hotellrum till bästa pris, så har vi satt samman listor över de lägsta hotellpriserna vi hittar för ett dubbelrum på hotell med minst 3 stjärnor under julhelgen.

Klicka på en stad i listan för att se fler hotell, ändra datum, se hotell i andra städer och boka. Reseguidens hotelltjänst hjälper dig att spara pengar genom att jämför de billigaste hotellpriserna från de bästa hotellsajterna och de ledande nätresebyråerna.


Prisexempel hotell i jul


Vandrarhem

Vill du hellre bo på vandrarhem? Här är två bra länkar:

- STF Svenska Turistföreningen

- SVIF - Sveriges Vandrarhem i Förening

Fler städer och hotell

Använd länken nedan för att göra en sökning på vår hotelltjänst med hotell över hela världen från aktörer som Hotels.com, Expedia, Booking, Mr Jet, Sembo, Travellink med flera:

- Jämförelsetjänst hotell

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21