Billigaste resorna till Turkiet i april och maj

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Tycker du som vi, att solen och värmen tar alldeles för lång tid på sig att nå Sverige? Ta saken i egna händer och möt värmen på sydligare breddgrader. Här tipsar vi dig om vårens billigaste resor till Turkiet.

Turkiet är ett stort land med många fina platser att besöka. Förutom de vanligaste orterna som Antalya, Side och Alanya finns till exempel charmiga Marmaris och Içmeler att besöka. Här kan du insupa den sköna atmosfären i hamnen, handla lokala specialiteter på basaren i Marmaris eller bara njuta av härliga stränder och ett svalkande kristallklart hav. Missa inte smultronstället Mona Titti i Içmeler ifall du vill få en kulinarisk och konstnärlig upplevelse utöver det vanliga. Här ger vi dig de billigaste resorna till Turkiet i april och maj. Priserna gäller för resor med avresedatum mellan 1 april 2015 och 31 maj 2015, och är per person när två vuxna reser tillsammans.


Charter till Turkiet från StockholmCharter till Turkiet från GöteborgCharter till Turkiet från Malmö/KöpenhamnCharter till Turkiet från LuleåReguljärflyg till Turkiet


I Reseguidens sökmotor kan du lätt boka din egen resa:
- Reguljärflyg till Turkiet
- Charter till Turkiet
- Hotell i Turkiet
- Semestererbjudanden till Turkiet