Bästa julklappen: Spavistelse

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Shutterstock
Foto: Arken Hotel & Art Garden Spa
Foto: Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Foto: Ystad Saltsjöbad
Foto: Fritidsresor
Foto: Thinkstock
Ge bort en spaupplevelse i julklapp till någon du tycker om. Det finns spapaket för alla och här får du inspiration till en avkopplande weekend.

Har du svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp? Ett spapaket blir de flesta glada över, ge bort ett avkopplande spapaket till någon du tycker om. Det finns många varianter och erbjudanden som passar för vännerna, en fredag eller för en romantisk helg på tu man hand. Välj ett hotell i Sverige eller åk utomlands.

Ta med vännerna till Arken Hotel & Art Garden Spa

Ta med minst tre av din bästa vänner på spapaketet “Tjejmys eller Grabbkväll” på Arken Hotel & Art Garden Spa. Det är nära både hav och stad, med exklusiva upplevelser i en rofylld värld. Njut av varma och kalla pooler, bubbelpool, utomhuspool och bastu. Du har fri tillgång till alla aktiviteter och kan välja mellan många behandlingar för hela kroppen. Vid ankomst får du tapas med dryck, på kvällen serveras en trerättersmiddag och dagen efter är en stor frukostbuffé uppdukad. Från 1750 kr per person.
Lär mer och boka Arken Hotel & Art Garden Spa

Fredagslyx på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Börja helgen med en lyxig spaupplevelse på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, i charmiga kuststaden Varberg. Du möts av något så lyxigt som champagne och ostron i lobbybaren. Sedan har du fri tillgång till spaavdelningen med bastuoas, japanska källor, vitalitypool och aktvitetspass. Behandlingarna följer de österländska filosoferna Ayurveda, Feng Shui och De Fem Elementen. I paketet “Fredagslyx” ingår en fyrarättersmiddag på kvällen, en härlig frukostbuffé och lördagen avslutas med en god lunch. Från 1890 kr per person.
Läs mer och boka Varbergs Stadshotell & Asia Spa

The Creek Experience på Ystad Saltsjöbad

Ta med din älskling på spapaketet “The Creek Experience” på Ystad Saltsjöbad. Hotellet ligger precis vid stranden och inomhusmiljön påminner om en tropisk regnskog. Njut av spaavdelningen vid poolen, bubbelpoolen, relaxstolarna och aktivitetspassen. Ni får tillsammans njuta av den här varierande behandlingen ni gör tillsammans. På kvällen serveras en trerättersmiddag och morgonen därpå äter du utvilad en stor frukostbuffé. Från 2150 kr per person.
Läs mer och boka Ystad Saltsjöbad

Boka charter med spahotell

Är du sugen på att kombinera charter med spa ska du boka ett hotell som har stort spautbud. Ving, Apollo och Fritidsresor har en egen kategori med spahotell. Då får du den bästa kombinationen av sol och sköna behandlingar.

Kombinera spa och storstad

Om du vill uppleva en spaweekend utomlands rekommenderar vi spakulturens Mecka - Budapest. Här vårdar du kropp och själ på någon av de många badhus med vatten från varma källor. Széchenyibadet och Gellértbadet är två av de största och äldsta terminalbaden. Även hotellen erbjuder förstaklassiga spaanläggningar, för en prisvärd peng.

Hitta ditt spaerbjudande

- Se spaerbjudanden i Sverige
- Se spaerbjudanden till hela världen
- Åk på weekend till solen


Sköna spapaket att ge bort i julklapp