Asien lockar med apbra priser

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Thailand, Vietnam, Sri Lanka....möjligheterna är oändliga i världens största och mest folktäta världsdel – Asien. Vilket av alla fantastiska länder vill du besöka nästa gång?

Många av Asiens länder består av makalöst vackra sandstränder, turkost hav och vajande palmer. Men de flesta har så mycket mer än så att erbjuda – vad sägs om terrakottasoldater i Kina, gudomlig sushi i Japan eller orangutanger och exotisk regnskog på Borneo? Spendera någon eller några veckor av den gråa hösten och vintern i något av alla dessa länder. Ta med din älskling, familjen eller kompisgänget och upptäck några av världens mest spännande länder. Här ger vi dig de bästa priserna, oavsett om du vill resa på en charterresa eller med reguljärflyg. Som vanligt gäller det att boka i god tid för att slippa tömma kontot. Priserna gäller per person när två vuxna reser och bor tillsammans, med avresa från idag till och med 30 april 2016.


Charter till ThailandCharter till IndienCharter till JordanienCharter till MaldivernaCharter till Sri LankaCharter till VietnamFörenade arabemiratenCharter till IndonesienCharter till OmanReguljärflyg till populära städer i Asien


I Reseguidens sökmotor hittar du fler resor till Asien:
- Alla charterresor till Asien
- Alla hotell i Asien
- Alla flyg till Asien