Är detta världens bästa öar?

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: christinee, medlem sedan 2007
Det är något visst med öar, speciellt när man är på semester. Här har vi låtit våra medlemmar tipsa om några öar som värmer hjärtat lite extra.

I Reseguidens forum möts resenärer och utbyter erfarenheter och diskuterar olika resmål och äventyr. Den senaste månaden har det bland annat diskuterats öar. Stora och små, nära och fjärran. Vilken är din egen favorit? Här berättar några av medlemmarna mer om sina favoriter. Glöm inte klicka längst ner för att bidra med dina egna guldkorn!

Världens bästa öar – när medlemmarna får bestämma:

British Virgin Islands imponerar

Ingemar_e tipsar om British Virgin Islands:
Mina favoriter är Virgin Islands (de brittiska). Det var en av mina första upplevelser i Karibien. Vi var runt på flera av småöarna där och det gjorde ett mycket starkt intryck på mig.

Genuint på Milos

Resemaja tipsar om grekiska Milos:
Jag har många öar kvar att besöka, men Milos tillhör en av mina favoriter. Detta för den fina naturen, underbara maten och att det är oturistigt.

Väskustcharm på Nordkoster

Roy tipsar om Nordkoster:
Nordkoster är en naturskön och föga påverkad ikon som står för allt det unika västkusten har.

Hawaii är otroligt vackert

Hawaii tipsar om Hawaii:
Alla de hawaiianska öarna är otroligt vackra och har mycket att erbjuda, men själva ön Hawaii (The Big Island) nog mer än någon av de andra. Enormt skiftande natur med regnskogar, fantastiska stränder, aktiva vulkaner, stora berg och enorma lavafält.

Bali är en riktig favorit

Marika tipsar om Bali:
Bali är favoritön nummer ett! Stränderna är sämre än i Thailand, men helhetsupplevelsen gör att Bali ändå vinner! Här får man en mix av bad, väldigt dramatisk natur och annorlunda kultur. Den makalösa shoppingen gör inte saken sämre.

Vad tycker du, är detta världens bästa öar? Diskutera och tipsa om dina favoriter här!

Bali, Hawaii eller British Virgin Islands?Hitta ditt flyg

Hitta hotell