Annika vann resan till semesteroasen

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Bild: Annika Jedemark
Bild: Colin Southwell
Bild: Solresor
September månad bjöd på en tävling med en resa till Förenade Arabemiraten i potten. Att semestra i ett fjärran land med boende i en lyxig semesteroas lockade många och det blev Annika som till slut kammade hem den femstjärniga vinsten.

Annika Jedemark hittade det lyxiga vinsthotellet på Reseguidens interaktiva charterkarta och lyckades övertyga juryn med motiveringen:

“Till bröllopsresa vi spara, men just nu kommer vi bara till Skara, snälla låt oss vinna så vinterångesten kan försvinna!”

Hur känns det att ha vunnit resan till Förenade Arabemiraten?
– Första tanken var att det kändes som en trissreklam; Plötsligt händer det! Givetvis spontana glädjeskutt som följd!

Vad skulle du helst vilja se och göra i detta fjärran land?
– Dubai har länge varit en dröm att åka till så självklart vill vi ta en avstickare dit! Annars så ska vi nog mest försöka njuta av hotellets lyx och dess omgivning, inte varje dag den chansen ges.

När äger bröllopet rum och vart planerade ni att åka om ni inte skulle ha vunnit resan?
– Vårt bröllop kommer att gå av stapeln i december månad och vår förhoppning gällande bröllopsresan var att komma till sol och bad samt en guldkantad tillvaro. Så detta passar ju som handen i handsken. Vår tanke var från början att åka tillbaka till Thailand där vi förlovade oss och som är en favorit, men resan var ännu inte bokad när denna tävling dök upp. Ibland har man tur!

Nyfiken på Förenade Arabemiraten? Läs mer här.

Om Förenade Arabemiraten

Förenade arabemiraten består av sju självständiga emirat där Dubai, Adu Dhabi och Ras al Khaimah är de mest kända. De erbjuder alla sol, vackra sandstränder, bra shopping och ökenutflykter. Mest behagligt väder får du som reser i oktober – mars.
38°
Klimat i september
Utsikt från "At the top"
1 / 9
2 / 9
Burj Al Arab - Al Muntaha
3 / 9
4 / 9
Thinkstock
Dromedarer i öknen
5 / 9
Grand Mosque sett framifrån
8 / 9
"Hidden Beach" 1
9 / 9