Alla resor till solen i september

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
September är enligt mig den bästa månaden att resa utomlands på. Temperaturerna är perfekta i såväl hav som luft och stränderna är nästintill tomma. Vart spenderar du sensommaren i år?

När skolbarnen gått tillbaka till skolan, småbarnen till förskolan och mammorna och papporna till sina jobb sjunker priserna på resor till solen. Det är då du ska passa på att njuta av ljuvliga temperaturer och folktomma gränder och stränder. Har du tagit sen semester? Grattis! Tog du tidig semester men har semesterdagar kvar? Meddela chefen att du förlänger sommaren och spenderar sensommaren på varmare breddgrader. Här ger vi dig alla resor till solen i september. Alla priser är per person när två vuxna bor och reser tillsammans (ej hotell som är totalpris för 2). För att du enklare ska få en överblick har vi delat upp listorna i charter, sista minuten, all inclusive, hotell och reguljärflyg. Dessutom har vi valt att plocka ut Turkiet och presentera dessa separat. Så in och frossa i resor redan nu, det är som vanligt först till kvarn som gäller.


Paket- och charterresor i september (ej Turkiet)Paket- och charterresor till Turkiet i septemberSista minuten i september (ej Turkiet)Sista minuten till Turkiet i septemberAll inclusive i september (ej Turkiet)All inclusive till Turkiet i septemberReguljärflyg i septemberPopulära hotell i september