Alla påskens solresor

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Påsken brukar betyda att Sverige börjar tina upp en aning, tyvärr brukar det inte hända så mycket på termometern som man skulle önska, trots att påsken ligger sent i år. Gör därför som många andra och passa på att hälsa våren välkommen på varmare breddgrader.

Påsken är en populär tid att resa utomlands, många har tröttnat på kalla temperaturer och varma kläder och barnen behöver inte missa så mycket i skolan. Eftersom de flesta bokat sina resor sedan länge kan det vara svårt att få tag i en resa till hyfsat pris. Därför har vi listat alla sista minuten-resor med specificerat boende som finns kvar. Priset gäller per person när två vuxna reser tillsammans. Det är först till kvarn som gäller så tveka inte för länge.

Alla sista minuten med boende, från Malmö, med avresa 27/3-3/4 2015

Alla sista minuten med boende, från Köpenhamn, med avresa 27/3-3/4 2015

Alla sista minuten med boende, från Stockholm, med avresa 3/4-10/4 2015

Alla sista minuten med boende, från Göteborg, med avresa 3/4-10/4 2015

Alla sista minuten med boende, från Luleå, med avresa 3/4-10/4 2015

För att komma ner i pris kan du även välja att söka efter ospecificerat boende eller bara en flygstol. Det är dock viktigt att du är medveten om vad du kan och inte kan förvänta dig. Chansen är väldigt liten att man får ett riktigt kanonhotell när man reser på det här sättet i högsäsong, som påsken faktiskt är. Klicka här för priser på alla sista minuten-resor. Välj gärna att specificera avreseort för att du lättare ska hitta den resa som bäst passar dig.


Sista minuten med specificerat boende vecka 14Sista minuten med specificerat boende vecka 15


Härliga erbjudanden under påsken