Alla charterresor till Mexiko

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

En av vinterns stora resefavoriter är Mexiko, och då närmare bestämt området som heter Riviera Maya. Här har vi letat fram de billigaste resorna dit oavsett om du vill bo på ett trestjärnigt eller femstjärnigt hotell.

Mexiko och Riviera Maya lockar med några av världens bästa stränder, bland annat Tulum Beach som slår det allra mesta. Men en semester här innebär mer än bara sol och bad. Den mexikanska maten är helt fantastisk, och du kan få en middag med dricka för en femtilapp utan problem. Att det dessutom finns ett enormt urval av aktivitetsmöjligheter och utflykter att fylla dagarna med är bara ett extra plus i kanten. För när du är här får du absolut inte gå miste om de fantastiska pyramiderna efter Mayaindianerna eller en snorkelutflykt i de underjordiska insjöarna, även kallade cenotes. Mexiko har allt för hela familjen, och här har vi letat fram de bästa och billigaste resorna dit. Alla priser är per person när två vuxna reser tillsammans.

Charterhotell med 3*
Charterhotell med 4*
Charterhotell med 5*
Charterhotell med all-inclusive

Se alla resor till Mexiko här.


Psst!

Vill du läsa mer om Mexiko och Riviera Maya? Läs vår stora guide här.

Om Mexiko

Mexiko är ett stort land, men reser du hit på charter bor du i området Riviera Maya med städer som Cancun, Playa del Carmen och Tulum. Här finner man några av landets vackraste sandstränder och fantastiska upplevelser på land och i vattnet.
33°
Klimat i september
28°
Badtemp i september
Maya ruiner vid havet
1 / 21
Stranden i Playa del Carmen
3 / 21
Ensam på stranden
5 / 21
Sunset i Acapulco
8 / 21
Kukulkans pyramid
12 / 21
Våran lunchrestaurang!
13 / 21
Liten hydda i Tulum
14 / 21
Holbox strand från balkongen.
15 / 21
Iguano vid Ruinerna i Tulum
18 / 21
Kyrkan uppe på kullen
19 / 21
Cenote Xkekén
20 / 21
Chill out på stranden
21 / 21