Alla all inclusive till Mallorca

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
Mallorca är hett på alla sätt. Den spanska ön ligger högt på mångas önskelista just nu. Att dessutom kunna åka dit utan att oroa sig för pengar måste ju vara den ultimata semesterupplevelsen.

Att inkludera såväl mat och dryck som boende och glass har blivit ett allt mer populärt koncept. Säga vad man vill om all inclusive men det är smidigt, speciellt om du reser med barn. Dessutom är det enkelt att redan innan avresa räkna ut semesterbudgeten. Mallis, eller Mallorca som det egentligen heter, bjuder på massor av trevlig orter och stränder att välja mellan. Dessutom är Palma en fantastisk stad att besöka, här kan du frossa i tapas, sangria, shopping och historia. Visste du till exempel att stadens vackra katedral började byggas år 1230 och fortsatte sedan under hela 400 år? Det här och mycket mer får du lära dig när du besöker Mallorca. Här ger vi dig alla all inclusive-resor till den spanska pärlan, priserna gäller när två vuxna reser och bor tillsammans med avresa mellan 10 juli och 30 september.

Är inte all inclusive något för dig? Här hittar du fler resor till Mallis:
- Charter
- Sista minuten
- Erbjudanden
- ReguljärflygOm Mallorca Spanien

Mallorca är ön som erbjuder allt från fartfyllda badorter, barnvänliga stränder och charmiga byar till shopping i världsklass. Huvudstaden Palma är många svenskars favoritstad för weekendresor. Med 300 soldagar går det att resa hit året runt.
Natur
Barnvänligt
Lyx
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
27°
Klimat i september
24°
Badtemp i september
3,5tim
Flygtid från Stockholm