All inclusive under 5000 i sommar

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Shutterstock
Lämna plånboken hemma och njut av god mat och dryck på din favoritresort i sommar. Det finns nämligen mycket att spara om du beställer sommarens all inclusive-resa redan nu. Vi har letat fram bra all inclusive-erbjudanden för under 5000 kronor per person.

All Inclusive är en väldigt populär semesterform, speciellt bland barnfamiljer som vill ha kontroll på utgifterna och samtidigt få en behaglig semester. Det passar också bra för två vuxna som reser ensamma och bara vill ha en avslappnande semester, gärna på ett finare hotell med spa och många aktiviteter.

Boka högsäsongsresorna tidigt - spara pengar

Planerar du att resa under skolledigheten, speciellt i juli månad, så tjänar du i regel på att boka resan i god tid. Då kan du ofta använda “boka tidigt”-rabatter, och priserna är i regel lägre då charterarrangörerna börjar justera priserna när de ser vad som säljer bra.

All inclusive under 5000 kronor

Ta en titt på vår stora prisöversikt nedan – alla hotell har minst tre stjärnor och kostar under 5000 kronor per person för en vecka. Här kan du verkligen göra en kupp, klicka bara på ett hotell för att se fler resor till samma resmål. Avresa är under perioden 1 maj till 30 september och priserna inkluderar flyg och all inclusive-hotell.


All inclusive till Turkiet under 5000All inclusive till Grekland under 5000All inclusive til Spanien under 5000All inclusive till Bulgarien under 5000All inclusive till Kroatien under 5000


Fler resor med all inclusive

- Se alla resor med all inclusive
- Lite extra lyx? Här är alla all inclusive-hotell med fem stjärnor