All-inclusive under 5.000:-

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Joanna Ismael Foto: Roy Ismael
Semester med bekväm all-inclusive behöver inte kosta skjortan. Reser du vid rätt tillfälle sparar du mycket pengar. Här listar vi hotellen på destinationer där du får en semestervecka med flyg under 5.000:-.

All-inclusive står sig alltjämt populärt för främst familjer som vill ha kontroll över resebudgeten och söker en bekväm lösning. Men nischen ökar även för resor på tu man hand, där det ofta är lyxiga sparesorts med många aktiviteter för vuxna på hotellet och i omgivningen som lockar.

Då är det riktigt låga priser

Riktigt bra fynd kan du göra under följande perioder:

- De två veckorna efter nyårshelgen
- De två veckorna efter sportlovet
- Mitten av maj - veckan innan midsommar
- Månadsskiftet augusti - september
- Sista veckan i november
- De första två veckorna i december

Här är resorna under 5.000:-

Kika i vår stora prisöversikt nedan – alla hotell kostar under 5.000 kronor per person för en vecka. Här kan du hitta verkliga fynd, klicka på ett hotell för att se fler resor till samma destination.

Bra länkar för fler all-inclusive under 5.000:-

Klicka på en länk för att se alla resorna i Reseguidens jämförelsetjänst. Hotellen är filtrerade efter gästarnas betyg, högst betyg överst i träfflistan:
- Avresor från Stockholm
- Avresor från Göteborg
- Avresor från Malmö/Köpenhamn

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.