All inclusive till Kanarieöarna

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Att åka på charter med all inclusive ger total avkoppling. Du slipper tänka på maten och kan spendera mer tid vid poolen eller stranden. Boka din resa till din favorit på Kanarieöarna.

All inclusive är ett koncept som ökar och finns i fler och fler länder. Bokar du din resa med all inclusve ingår alla måltider och drycker. På Kanarieöarna finns det bra hotell med all inclusive, som passar för varje tycke och smak. Både för barnfamiljer som vill kunna ge barnen glass när som helst, och till smekmånaden för total avkoppling. Det är ett bekvämt sätt att resa på. Självklart väljer du själv om du vill äta utanför hotellet någon dag.

Kanarieöarna ligger bara sex timmar bort och hit åker du med charterbolagen Airtours, Apollo, Fritidsresor eller Ving. Det är en destination man åker till året runt, med högsäsong juni till september.

Gran Canaria

Den mest populära destinationen av Kanarieöarna är Gran Canaria. Här hittar du många lyxiga spahotell. Under högsäsong är det 26 grader. Det här är även ett av vinterns mest populära resmål, då med en medeltemperatur på 23 grader.

Teneriffa

Kanarieöarnas största ö är Teneriffa, med vulkanen Teíde som kännetecken. Ön ligger i fyra klimarzoner, vilket ger en varierad och vacker natur. Under högsäsong är det 26 grader.

Fuerteventura

Fuerteventura är lite mer genuin än de andra öarna i samma familj, med många fina stränder. Ön profilierar sig som perfekta resmålet för den aktive resenären. Under högsäsong är det 27 grader.

Lanzarote

Även Lanzarote är en vuklanö, därav den svarta sanden på stranden. Av alla öarna är det den här som ligger närmast Afrika. Under högsäsong är det 24,3 grader.

Kanarieöarnas bästa all inclusive

Klickar du på länken, så kommer du att finna de allra bästa hotellen i vår jämförelsetjänst. Listan är nämligen sorterad efter de 4- och 5-stjärniga hotellen som har högst betyg enligt gästerna själva.
- De bästa all inclusive-hotellen på Kanarieöarna >>

Välj den ö du gillar mest! Priserna nedan gäller per person med del i dubbelrum, med minst 3 stjärnor.


All inclusive till Gran CanariaAll inclusive till TeneriffaAll inclusive till LanzaroteAll inclusive till Lanzarote


Hittar du inte din ort här ovan? I vårt chartersök finns det fler resor att välja mellan:

- Charter från Stockholm med all inclusive >>

- Charter från Göteborg med all inclusive >>

- Charter från Malmö med all inclusive >>

- Rekommenderade hotell med all inclusive och barnpool >>

Om Gran Canaria Kanarieöarna, Spanien

Gran Canaria är Kanarieöarnas tredje största ö och erbjuder allt från populära folktäta stränder till mer öde ökenlandskap. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter party, shopping eller bara sol och bad. Hit kan du resa året runt.
Natur
Barnvänligt
Nattliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
27°
Klimat i september
22°
Badtemp i september
6tim
Flygtid från Stockholm
Utsikt från vår pool
1 / 26
Den vilda västkusten
3 / 26
Blomsterprunkande Puerto Mogan
4 / 26
Solen som vi kom för går ju ner
6 / 26
Semester vid poolen med direkt havsutsikt
9 / 26
La Vegueta med vy mot modernare delar
12 / 26
Teror, balkongernas stad
13 / 26
Stranden i Puerto Mogan.
16 / 26
Blommande portal i Mogán
17 / 26
Utsikt från berget mot Puerto Mogan
19 / 26
Söta Mogan.......
26 / 26