All inclusive-semester med liten plånbok

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Student, mellan två jobb, ensamstående förälder, många barn eller bara smart och prismedveten? Det finns många anledningar till varför plånboken är liten, men nu kan du också få njuta av all inclusive i värmen. Fritidsresor börjar med budgetkonceptet Suneo Club.

Nu har familjer och par med mindre budget också råd att koppla av utomlands med all inclusive. I sommar öppnar Fritidsresor nio Suneo Club-hotell. Det är ett hotellkoncept riktat till prismedvetna resenärer där du bor med all inclusive till budgetpris. Här kan du bo en vecka med all inclusive från 4 998 kronor per person - och få mycket för pengarna. Alla hotell är ljusa och fräscha med tre stjärnor. Den exotiska buffén bjuder på smaker från världens alla hörn. Det finns poolområden för både vuxna och barn och hotellet erbjuder alltid trevliga aktiviteter för hela familjen.

Här hittar du Suneo Club-hotellen

Suneo Club-hotellen finns i Turkiet, Grekland, Cypern, Ibiza och Menorca och är nu bokningsbara inför sommarens semester.

Turkiet
I Turkiet kan du välja mellan Club Mermaid Village i Antalya och Mirage World i Icmeler. Turkiet är kungen av alla all inclusive-paradis och ett av de mest exotiska resmålen som ligger oss nära. På fyra timmar kommer du till ett land med ena foten i Asien och andra i Europa. Många åker till Turkiet för solen, maten och för det relativt låga priset.

Grekland
I Grekland bor du på Park Hotel i Gouva på Korfu, Ialyssos Bay i Ixia på Rhodos eller på Hydrele Beach i Phytagorion på Samos. I den grekiska övärlden hittar du det genuina Grekland. Med härliga bad, vykortslika byar, smakrik tzatziki och grekisk sallad är det lätt att förstå varför många åker hit år efter år. Varva strandhäng med en tur bland gamla sevärdheter.

Cypern
På Cypern bor du på Paphian Park i Pafos. På den här härliga året runt-ön får du några av världens vackraste stränder och Europas bästa badvatten. Vill du ta en paus från strandstolen så finns det mysiga bergsbyar och trevliga vingårdar.

Ibiza
På Ibiza bor du på Sorenis Cala Llonga i Cala Llonga. Ibiza har ett pulserande nattliv, men är så mycket mer än en partyö. Det finns över 50 härliga sandstränder, mandelträd, shopping och mycket historia att ta del av.

Menorca
På Menorca bor du på Mar de Menorca i Es Canutellis. På Mallorcas lillasyster Menorca hittar du lokal charm och många vackra stränder. Förutom lata dagar vid poolen eller på stranden kan du njuta av det vackra landskapet på cykel eller till fots.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler prisvärda resor:

- Se billigaste all inclusive-resorna >>
- Se bästa all inclusive-resorna under 6000 kronor >>

- Se vår bildspecial för Suneo Club-hotellen >>


All inclusive under 6000 kronor

Priset gäller per person med del i dubbelrum.