All inclusive på Dominikanska

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Bekymmersfri och pengalös semester i paradiset? Är det något som lockar? Då är en semester med all inclusive på Dominikanska republiken perfekt för dig.

Dominikanska republiken är ett av de mest prisvärda länderna i paradislika Karibien, och inte nog med att de har makalösa stränder och ett inbjudande hav – här tillverkas riktigt god rom som används i de flesta av drinkarna som blandas på ön. Snacka om närproducerat! Förutom att dricka goda drinkar vid en kritvit strand, och att bada i 28-gradigt turkost vatten, kan du upptäcka regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör. Vill du dessutom slänga in lite historia ska du besöka huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad. Här kan du strosa omkring bland gamla kyrkor och palats och känna historiens vingslag fläkta dig i värmen. Det finns flera resmål att välja mellan; Bahia de Maimon, Rio San Juan, Playa Dorada, Cabarete, Las Terrenas, Samana, Punta Cana, Bayahibe med flera så det är omöjligt att inte hitta en favorit som passar just dig. Flyg direkt med charter eller boka flyg och boende på egen hand. Här har vi plockat fram de bästa all inclusive-resorna till Dominikanska republiken. Priserna gäller när två vuxna reser och bor tillsammans.


Charter med all inclusive till Dominikanska republikenReguljärflyg till Dominikanska republikenPopulära hotell på Dominikanska republiken


I Reseguidens sökmotor hittar du din resa till Dominikanska republiken:
- Charter till Dominikanska republiken
- Hotell på Dominikanska republiken
- Erbjudanden till Dominikanska republiken

Om Dominikanska republiken

Dominikanska Republiken i Karibien lockar med fantastiska sandstränder, svängig merengue och skaldjur i världsklass. Här finns något för alla plånböcker. Besök gärna Cabarete, Las Terrenas och Samana. Varmt året runt, minst regn november – maj.
31°
Klimat i september
28°
Badtemp i september
1 / 4
Thinkstock
Turkos vattensport
3 / 4