All-inclusive i Egypten för barnfamiljer

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Med all-inclusive kan du frossa i mat och dricka utan att tänka på notan. Till och med vissa aktiviteter är inkluderade i priset. Egypten är en populär destination för just den här typen av resor. Här nedan finner du fem all inclusive-hotell som passar speciellt bra för barnfamiljer.

Sharm Plaza Resort, Sharm el Sheikh
På Sharm Plaza Resort får du alltid en barnvänlig semester där familjen står i fokus. Hotellet som är i orientalisk stil, har hela åtta restauranger, fem pooler och många härliga soltimmar. Det här 4-stjärniga hotellet har mycket att erbjuda de yngsta gästerna. Lollo & Bernies barnklubb har skandinavisk personal och här kan barnen leka, se film och träffa kompisar. Lollo & Bernie har även After Beach och show en gång i veckan, samt MiniStars och MiniDisco. Nedanför hotellet växer korallerna så nära land att man badar från bryggor, och snorklingen här är en färgglad och lätttillgänglig upplevelse. Vill du se dig om går det gratis hotellbuss till Naama Bay ett par gånger om dagen.
Läs mer och beställ din resa här.

Sunwing Waterworld Makadi Beach, Makadi Bay
På Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach, 4-stjärnor plus, finns det en stor badpark som garanterat blir barnens favorit. Här kan små och stora välja mellan flera vattenrutschbanor som Aqua Play och Aqua Loop, för att nämna några. Runt poolerna och på stranden finns det gott om solsängar där man kan slappna av mellan sköna dopp. Vill du ha en skön variation till poollivet kan du enkelt promenera ner till stranden. Makadi Bay, som ligger cirka 30 kilometer söder om Hurghada, är känd för fantastisk snorkling. Hotellet kan bland annat erbjuda Lollo & Bernies MiniLand och kvällsunderhållning med professionella showartister, samt hela sju olika restauranger.
Läs mer och beställ din resa här.

Citadel Azur Resort, Sahl Hasheesh
Citadel Azur Resort utanför Sahl Hasheesh är ett stort och fint all inclusive-hotell med hög standard. Detta 5-stjärniga hotell är uppbyggt som en liten hamnby omgett av öken. Hotellet har ett fint poolområde med tre pooler och separat barnpool. Två saltvattenslaguner och sex jaccuzzis finns också i poolområdet. Solstolar, parasoller och badhanddukar vid poolen och stranden är gratis. På området finns det flera restauranger från olika delar av världen, samt barer, kaféer och glassbarer. Här finns också ett mindre shoppingområde, flera tennisbanor, dykcenter och flera aktiviteter för barnen. Gratis hotellbuss med fasta turer finns och går runt hela hotellområdet.
Läs mer och beställ din resa här.

Iberotel Fanara & Fanara Residence, Sharm el Sheikh
Iberotel Fanara & Fanara Residence har ett unikt läge vid en privat strand och i närheten av de bästa korallreven i Sharm el Sheikh. För de yngsta finns det en internationell barnklubb, lekplats och en avskild del i den stora poolen. Det är gångavstånd till Aqua Park, ett paradis med vattenrutschkanor, och nöjesparken Alf Leila Wa Leila. Det här 4-stjärniga hotellet erbjuder lekar och aktiviteter för alla åldrar samt kvällsunderhållning alla dagar i veckan. På hotellet finns det ett fitnesscenter, tennisbana, strandvolleyboll, guidade snorklingsturer och provdykning med mera. Poolaktiviteterna som till exempel vattenbasket och vattengymnastik kan man också ta del av.
Läs mer och beställ din resa här.

Hilton Waterfalls, Sharm el Sheikh
Det här 4-stjärniga hotellet har ett fantastiskt läge precis vid stranden. Hotellets terrasser är omgivna av vackra vattenfall och frodig vegetation. Här finns det hela sju pooler att välja mellan, och vill du ha lite lugn och ro finns det en pool som är endast för vuxna. Hotellet passar utmärkt både för den som vill ha mycket aktiviteter och den som vill ha några lata dagar. Med kort väg till sandstranden och ett fantastiskt korallrev är det enkelt att komma ut och snorkla i det turkosa vattnet.
Läs mer och beställ din resa här.


PSST!

Tänk på att på några hotell är det endast enklare aktiviteter som är inkluderade i all inclusive-paketet. Generellt är det så att ju högre klassificering hotellet har, ju mer saker är inkluderade i priset. Därför är det bra att sätta dig in i vad som ingår i respektive hotellpaket.

Hitta billiga resor till Egypten här.


All-inclusive i Egypten