All inclusive-fynda i Tunisien

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Tunisien är perfekt för en all inclusive-semester. Det finns massa bra hotell med riktigt god mat och det är riktigt billigt. Här har du råd att lyxa.

Tunisien har en lång tradition av all-inclusive. Hotellen och maten har hög standard. Ofta finns en variation av rätter från olika delar av världen. Det godaste är det lokala köket med bland annat kryddiga lammrätter, couscous och söta bakverk. Tunisien är ett land som det är billigt att leva extra gott i och därför perfekt för dig som vill lyxa på all-inclusive, utan att kostar skjortan. Här har vi sammanställt en översikt över de mest prisvärda all-inclusiveresorna till Tunisien just nu.

Reseguidens favoriter

Hotell som är lite extra omtyckta av familjer, klicka och välj avreseort och resdatum i chartertjänsten:
- Sentido Phenicia, Hammamet
- Hotel Riu Bellevue Park, Port el Kantaoui

Prisexempel

Priserna i listan nedan avser resa med flyg och hotell med avresa från Sverige för en person i delat boende (oftast del i dubbelrum). Tillägg i form av transfer, mat ombord och liknande kan tillkomma. För att hitta bästa alternativen från din avreseort och de datum som är aktuella för dig, klicka på ett av exemplen nedanför för att komma till söktjänsten.


All inclusive i Tunisien
Här hittar du andra prisvärda all inclusive-destinationer

- All-inclusive Turkiet
- All-inclusive Bulgarien
- All Inclusive Egypten