All inclusive för hela slanten

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Semester med "allt inkluderat" har de senaste åren blivit ett begrepp även för svenska resenärer och antalet hotell som erbjuder all inclusive ökar hela tiden. De svenska charterarrangörerna har i dag ett stort utbud att välja mellan och vi har sammanställt en prisguide för att du lättare skall kunna hitta din resa.

Få kontroll över resebudgeten, slippa snåla med barnens glassar, nära och enkelt - argumenten för semesterformen är många och olika beroende på vem man frågar. Men tydligt är att det allra främst är barnfamiljerna som gläds åt enkelheten och kostnadskontrollen i all inclusive-semestern. Och visst är det tråkigt att säga nej till barnen när de ber om glass för andra gången en het baddag, det kan nog de flesta föräldrar hålla med om. Vad som kanske inte är lika uppenbart är att även smekmånadsparen tycks gilla upplägget, särskilt i sin lyxigaste form. Lite avspänd lyx med lite lagom aktivitet av spa och tennis syns vara en efterfrågad avslutning på stressiga bröllopsdagar. Det diskuteras mycket för och emot semesterformen gällande lokal ekonomi, miljöpåverkan och kulturell urlakning, men säkert är att många kommer att boka och uppskatta denna typ av totalpaket under flera år framåt.

Heta destinationer med all inclusive

Du hittar många bra hotell i främst Karibien, Turkiet och Egypten. Men eftersom konceptet blir allt mer efterfrågat, så hittar du idag även en hel del bra anläggningar i länder som Grekland, Italien och Spanien.

Prisöversikt

Vi har ställt samman översikter här nedanför, för att du enklare skall kunna få bästa värde för dina pengar. Tänk på att hellre välja ett hotell så nära din högsta budgetgräns som möjligt, för du får vad du betalar för både gällande boende och nivå av måltider. Kolla också noggrant vad som ingår i hotellets all inclusive, det kan skilja sig åt en hel del mellan anläggningarna. För bästa ekonomi, sikta på att resa när de flesta stannar hemma. Perioden maj fram till midsommar och månadsskiftet augusti - september är bra perioder att göra verkliga fynd.
Klicka på ett alternativ för att se mer information och fler resor.

Chartersök all inclusive

Hittar du inte vad du söker i listorna, så hittar du alla all inclusive-resor med charter här:
Chartersök all inclusive


4-stjärnig all inclusive i juli och augustiAll Inclusive under 4000:-Lyxhotell med all inclusiveAll inclusive från StockholmAll inclusive från Malmö/KöpenhamnAll inclusive från Göteborg