Albaniens bästa charter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Albanien är en av sommarens charternyheter. Här får du tre sköna hotell och de billigaste charterresorna till badorten Saranda.

Grekland har länge varit ett hett resmål, varför inte prova grannen i sommar? Albanien har på senare år haft en explosion av nya hotell. I sommar startar chartern och resorna går till den vackra badorten Saranda. Här får hela familjen lata dagar på vita stränder, fina kulturskatter och strandnära hotell med hög standard. Dessutom är det billigt att gå på restaurang. Vi delar med oss av tre sköna hotell och sommarens billigaste charterresor.

Vila Duraku, ****

Palatsliknande Vila Duraku ligger centralt i Saranda, precis vid strandpromenaden. På hotellets baksida ligger det snygga poolområdet som har pool med hydromassagedel och separat barndel. Härifrån är vyn ut över vattnet mycket vacker. Rummen är trivsamma och i dubbelrummen får det plats upp till fyra personer, varav minst ett barn. I bufférestaurangen serveras rätter från Medelhavet. I charterpriset ingår frukostbuffé.
- Läs mer om Vila Duraku och boka

Jaroal, ****

På det lilla men fräscha hotellet Jaroal bor du vid strandpromenaden i Saranda. Hotellet har ingen pool, men däremot en egen strand för sköna dagar i solstolen. Det finns rum för både singelresenären och familjer med sex medlemmar. Restaurangen använder lokala råvaror och har en skön uteservering med levande musik vissa dagar. I charterpriset ingår frukost och det går att lägga till halvpension.
- Läs mer om Jaroal och boka

Kaonia, ***

På Kaonia bor du prisvärt och centralt vid strandpromenaden i Saranda. Det är ett mindre hotell utan pool, men med hög service och nära till stranden. Det finns enkelrum och dubbelrum för upp till fyra personer, varav minst ett barn. Ät rätter från Medelhavet i hotellets restaurang eller gå till någon av restaurangerna i närheten. Är du sugen på Grekland så är det bara 600 meter till färjorna över till grannlandet. I charterpriset ingår frukost.
- Läs mer om Kaonia och boka

Ta sig till Albanien

Apollo är första charterbolaget som erbjuder charterresor till Albanien. Charterflyget landar på grekiska ön Korfu och sedan är det en timmes båtfärd över till Saranda. Resorna går under april till oktober.

Hitta och jämför priser till Albanien

Charter avresa Stockholm
Charter avresa Göteborg
Flyg till Albanien
Hotell i Saranda


Billigaste chartern till Albanien

Priset gäller per person med del i dubbelrum.