Åk på sportresa i vinter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Älskar du sport kan du boka in dig och vännerna på en weekend i sportens anda. Se spännande fotboll i London, tuff hockey i New York, het Formel 1 i Monaco eller basketliga i Los Angeles. Sport ska upplevas på plats. Här tipsar vi om bra sportresor.

Det finns många bra sportreseerbjudanden att ta del av. Åk bort några dagar och få en riktigt sportslig upplevelse. Med jobbet, på svensexan/möhippan, när du fyller jämnt eller när du vill mer än att bara se sport på tv:n. Ta ett färdigt sportpaket eller skräddarsy resan på egen hand. Kombinera till exempel fotbollsmatchen med några dagar på stan. Här hittar du flera bra tips på vad du kan göra.

Se Arsenal på fotbollsresa i London

Se Arsenal spela vinterns hemmamatcher på moderna fotbollsarenan Emirates Stadium. Kombinera fotbollen med några dagar i London, som är en av världens mest besökta storstäder. Gå på pub, ät fish and chips och besök sevärdheter och kända platser som Notting Hill, Buckingham Palace och Big Ben. Boka paket med fotbollsbiljetter, flyg och hotell.
Åk hit med: BE Resor AB

Köp NHL-biljetter till New York Rangers

Åk till New York och upplev New York Rangers live på Madison Square Garden. Hockey när den är som bäst - på hemmaplan. Kombinera hockeymatchen med några dagar på Manhattan med sevärdheter och förstaklassig shopping. Erbjudandet innebär biljetter. Köp till flyg och hotell.
Åk hit med: Nöjesresan.se

Upplev Formel 1 på riktigt

Upplev Formel 1 på plats i vinter - världens största motorsport. Det finns flera olika datum och städer. Boka paket med biljett, flyg och hotell. Stanna några dagar och njut av det staden har att erbjuda.
Åk hit med: Nöjesresan.se

NBA-resor till USA

I New York, Los Angeles eller Miami ser du världens bästa basketliga. Boka basketbiljett eller skräddarsytt paket. Passa på att kolla in de pulserande städerna på samma gång när du väl är i USA.
Åk hit med: Sportresebyrån


Här hittar du fler bra sportresor

Om London England

Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Närheten till Sverige är också en fördel, flyg tar cirka 2 timmar.
Matupplevelser
Historia
Konst
Kultur
Storstad
Barnvänligt
Shopping
20°
Klimat i september
En av få "gamla" bussar i trafik
1 / 44
Piccadilly Circus
4 / 44
Taxibil målad i brittiska flaggans färger.
6 / 44
Camden market
7 / 44
Sverige-Brasilien
8 / 44
London by night
9 / 44
Lutande gubbe i lurvig mössa
12 / 44
Telefonautomater
16 / 44
Street of Eternal Love
19 / 44
Vackert i London
20 / 44
Fish´n chips
22 / 44
Pubskylt på Tottenham Court road
25 / 44
The White Lion
26 / 44
Westminster Abbey
36 / 44
Canary Wharf
37 / 44
Ale, cider, meat
40 / 44
Inte utan mitt paraply
44 / 44