Åk på spa i höst

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Pressbild: Yasuragi Hasseludden
Bild: Dreamstime
Bild: Dreamstime
Bild: Dreamstime
Ta en paus, andas ut och unna dig att äta gott och bli ompysslad på en spahelg. Många hotell har härliga paket med goda middagar och spabehandlingar i mysiga miljöer.

Ansiktsbehandlingar, färgterapi, massage eller relax i spa-avdelningen? Det finns mycket att välja bland på spa-anläggningarna och ofta ingår en mindre behandling i paketpriset, här har vi valt ut sju härliga spahotell. Boka en övernattning eller kanske ett helt spapaket?

Ronneby Brunn
Koppla av och unna dig och din vän eller kärlek ett härligt dygn på mysiga Ronneby Brunn. Här finns många olika spapaket att välja mellan beroende på hur ditt resesällskap ser ut. Ät gott i restaurangen, träna i gymmet och sov gott i sköna sängar. Hotellet har även ett stort poolområde utomhus när varma dagar infinner sig.

Höstlov på japanskt spa
Välkommen till ett japanskt spaäventyr. Inpireras, koppla av och njut av er spavistelse som börjar med tvagning på äkta japanskt vis. Alla som bor och spaar här får en Yukata som är en japanskt morgonrock. Hela hotellet har hämtat inspirationen från Japan. Yasuragi betyder “inre ro och harmoni”. Under höstlovet kan även de unga lyxa till det på spa då åldersgränsen på Yasuragi Hasseludden sänks till 13 år (annars är det 16-års gräns).

Sätra Brunn
Sätra Brunn ligger mellan Sala och Västerås. Visste du att det här är en av Sveriges äldsta kurorter och ett litet samhälle i sig. Här finns över 100 hus och flera parker. I spaavdelningen finns en 34-gradig pool, bubbelpool, ångbastu, gym och relaxavdelning. Hotellet har flera spapaket att välja mellan för en optimal hotellvistelse.

Trosa Stadshotell & Spa
Unna dig det där lilla extra med två nätter på Trosa Stadshotell och skäm bort dig själv med spabehandlingar och god mat. Ett gulligt stadshotell i en gullig liten stad. Pittoreska miljöer och fantastisk mat. Välj ett spapaket för att få det mesta inkluderat. Glöm inte heller att boka till en skön behandling.

Se alla spaerbjudanden
Hitta och inspireras av fler reseguider om spa

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21